Abant-Taşkesti arasındaki yolun asfaltlanmasının ardından, yıllardır yapılması beklenen Sarıalan-Aladağ arasındaki yolda da sona gelindi. İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmaların hızla sürdüğü yolda incelemelerde bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, çalışmalar tamamlandığında yolun Bolu turizmini hareketlendireceğini söyledi. İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de söz verdikleri gibi yolları bir an önce bitireceklerini ifade etti.

Abant-Taşkesti arasındaki yolun tamamlanmasının ardından ara verilmeden başlanan Sarıalan-Aladağ arasındaki yolda da çalışmalar bitmek üzere. 19 kilometrelik yolun büyük kısmında çalışmalar tamamlandı. İl Özel İdaresi ekiplerinin hızla çalışmaları sürdürdüğü yolda AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak ve Sezai Çavdar incelemelerde bulundu.

ERCOŞKUN; BU YOL BOLU'NUN TURİZM HAREKETLİLİĞİNE KATKIDA BULUNACAK”

Yıllardır asfaltlanması beklenen yolun sadece bölge halkına hizmet etmekle kalmayacağını Bolu turizmine de büyük katkı sağlayacağını ifade eden Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Sarıalan-Aladağ arasında yıllardan beri tüm bölge halkının isteği olan, Bolu'nun gelişimi içinde önem arz eden yolun Özel İdaremiz tarafından sıcak asfalt yapımını inceleme fırsatı bulduk. Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz gibi Abant-Taşkesti arasında Cumhuriyet tarihinden beri beklenen yolun asfaltını gerçekleştirmiştik. Aynı yolun benzerini burada yapıyoruz. Bu yol sadece bölge halkına hizmete etmekle kalmayacak, Bolu'nun turizm hareketliliğine ciddi anlamda katkıda bulunacak. Kartalkaya'ya gelen misafirlerimiz Aladağ bölgesine, Seben, Kıbrıscık ilçesine veya Seben, Kıbrıscık'a gelen misafirlerimiz Kartalkaya tarafına bu yoldan geçme fırsatı bulacaklar” diye konuştu.

ERCOŞKUN; ÇALIŞMALAR YEDİGÖLLER YOLUYLA DEVAM EDECEK”

Çalışmaların Yedigöller yolu ile devam edeceğini söyleyen Ercoşkun şöyle devam etti; Bu çalışmalar inşallah Yedigöller yoluyla da devam edecek. Dolayısıyla Bolu'nun her köşesine ilçe yollarındaki yol çalışmalarının da tamamlanması ile beraber gerek yurtiçinden gerek yurtdışından gelen misafirlerimiz her yere ulaşmış olacak. Bu da Bolu'nun tüm ilçeleri ile birlikte turizm anlamında ciddi mesafe kat etmesine yol açmış olacak. Geçtiğimiz dönemde başlayan bu çalışmalar bu dönemde nihayete eriyor. Bu manada çok büyük mutluluk duyuyoruz. Geçmiş dönemde katkı veren milletvekillerimize, bu dönemde de İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerimiz olmak üzere tüm katkı verenlere Bolu halkı adına şükranlarımı bir borç bilirim.”

YÜCEER; YOL ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK”

Göreve geldikleri günden bu yana meclis üyeleri ile birlikte Bolu ve ilçeleri için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de yol çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini söyleyerek, Önümüzdeki süreçte turizm anlamında Bolu'ya gelen insanlarımızın daha rahat ulaşımlarını sağlamak için Bolu-Aladağ-Sarıalan-Kartalkaya ve Dörtdivan üzerinden bu yol hattını tamamlamış oluyoruz. Turizm açısından önem arz eden bir yol. Ayrıca ciddi bir araç sirkülasyonunun da olacağını tahmin ettiğimiz bir yol. Başta Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü olmak üzere İl Başkanımıza, Özel İdare Genel sekreterimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. İnşallah en yakın zamanda Yedigöller yolunu da tamamlamış olacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Bolu ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için büyük çaba harcıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyor ve yapılan bu çalışmaların bölge halkımıza ve Bolu halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.