Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşlarına yapılan nezaket ziyaretlerine 13 Mayıs Salı günü Bolu Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası ziyaret edildi. Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odasına yapılan ziyaret Sigorta İl Müdür Yardımcısı Nagi Işıkdemir başkanlığında gerçekleşti. Ziyaret sırasında Oda Başkanı Necmi Tunca ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Nagi Işıkdemir ve Sosyal Güvenlik Kurumu personeli sorunlar ve yapılması gerekenler hakkında görüştü.
Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle sanayicilerle de bir araya gelen, Bolu Sosyal Güvenlik Müdürlüğü personeli Sigorta İl Müdür Yardımcısı Nagi Işıkdemir ve kurum personeli Bolu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Gülen, Başkan Ruhi Kaygusuz, Atilla Yılmaz ve Enis Sabri Sarınalbant tarafından kabul edilen SGK Bolu heyeti ile görüşerek sorun ve beklentilerini anlattılar.
Abant İzzet Baysal Üniversitesine de hafta nedeniyle Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı İsmail Aktaş önderliğinde bir ziyaret düzenleyen SGK heyeti AİB Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun'u makamında ziyaret ederek görüştü.
Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle yaşlıları da unutmayan Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta İl Müdür Yardımcısı Nagi Işıkdemir ile kurum çalışanları Bolu İzzet Baysal Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla bir süre sohbet etti. Yaşlılara çiçek hediye edildi.
12-18 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle kurum çalışanlarını ziyaret eden Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Lütfi Öztekin, Sosyal Sigorta İl Müdür Yardımcısı Rahmi Cihan, Sosyal Sigorta İl Müdür Yardımcısı İsmail Aktaş, Sigorta İl Müdür Yardımcısı Nagi Işıkdemir, İl Müdür Yardımcısı Faruk Gülden kurum çalışanlarına ve kuruma gelen misafirlere kurum amblemli anahtarlık, şapka ve kalemden oluşan hediye paketi dağıttı.
Sosyal Güvenlik Haftasının son programı ise İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yanında kurularak ağaçlandırılan Bolu SGK Ormanına gidilerek fidanlara bakım yapıldı. Sosyal Güvenlik İl Müdürü Lütfi Öztekin ve çalışanlar hep birlikte fidanların diplerini kazarak fidanlara bakım yaptı.