Bolu Belediyesi tarafından yapılan sosyal kültürel faaliyetler sürüyor. Devam eden etkinliklerle ilgili bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi.
17 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili Salı günü itibariye 3 boyutlu film ve slayt gösterilerinin yapıldığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bildiğiniz gibi 17 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü ile ilgili çalışmalarımız oldu. Salı günü itibariyle Çanakkale Savaşını belgeleyen 3 boyutlu film ve slayt gösterisi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde devam edecek. Bu etkinlik ile ilgili ilçelerimizden de çok talep var. Ayrıca Büyük Berk'de bulunan Zihinsel Engelliler Okulu da bir sunum talep etti. Oraya da inşallah bu faaliyeti gerçekleştireceğiz” dedi.
Devam eden kurslar ile ilgili bilgiler veren Davarcıoğlu, Hijyen, okuma yazma, personelimize İngilizce kursu, bilgisayar kurslarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra açılacak kurslarımız da var. Bu kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemizin internet sitesinden takip edebilir” dedi.
Bolu Belediyesi olarak Anneler gününe güzel bir etkinlik yapmak istediklerini belirten Davarcıoğlu şöyle konuştu; Annelere layık bir program yapmak istiyoruz. Bununla ilgili ‘Arda Boyları' müzikalini getirmeyi düşünüyoruz. Bu programı da 16-17 Mayıs tarihlerin birinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”