Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi ve İzzet Baysal Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde devam eden Aşçı Yardımcılığı Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Kılıçaslan Mahallesi Sosyal Tesisinde gerçekleşen programa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve eşi Güler Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bayır, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.

“Gayretinizden ve birlikteliğinizden dolayı sizleri kutluyorum”

Aşçı Yardımcılığı Kursu kursiyerlerinin daveti üzerine programa katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kursiyerleri çalışmalarından dolayı kutlayarak; Sizlerin bir araya gelmesi, kaynaşması, birbirinizi tanımanız ve hep bir arada bir şeyler öğrenebilmeniz güzel bir şey. Öncelikle buna vesile olan Halk Eğitim Müdürlüğümüze, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcımız Emine Davarcıoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum. Bolu Belediyesi olarak sizler için açtığımız kurslar, sosyal anlamda her türlü etkinliklerimiz önümüzdeki dönemlerde artarak devam edecek. Siz istediğiniz sürece bizler sizin için her zaman elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız” dedi. Başkan Yılmaz daha sonra aynı tesisteki Kuran Kursu'nda bulunan kursiyerleri de ziyaret ederek başarılar diledi. Haber Merkezi