Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) ile Bolu Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.
Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Bem-Bir-Sen adına da Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Medeni Sevinç ve Recai Karslı katıldılar.
İmza töreninde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzaladılar. Karşılıklı atılan imzaların ve hayırlı uğurlu olsun dileklerinin ardından ise açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bolu Belediyesi'nde çalışanlarınıza bu güne kadar çok desteğiniz oldu. Katkılarınızdan dolayı Bem-Bir-Sen olarak kamu çalışanları adına sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da, Çalışanlarımızın şartlarının daha iyi olması adına ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Memurlarla ilgili ilk sözleşmeyi yapan belediyelerden biriyiz. Bu sözleşme ile memurlarımıza da bir şeyler verebilmenin heyecanını yaşadık. Daha öncede işçilerimizle ilgili böyle bir sözleşme imzalamıştık. Biz çalışanlarımızın haklarıyla ilgili karşılıklı olarak atılan imzalar neticesinde onların biraz daha onurlandırılmasının iş verimliliği açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu konuda emeği geçen Bem-Bir-Sen yetkililerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.