Bölgesel gelişim ligin de Gençlerbirliği U14 takımına konuk olan Boluspor U14, iyi başladığı maçı kötü bitirerek rakibine mağlup oldu.

Boluspor U14 deplasmandaki Gençlerbirliği maçının üzüntüsünü yaşıyor. Başkent de oynanan maça hızlı başlayan temsilcimiz 1'inci dakikada Muhammet Koca ile öne geçti. Bu golün ardından oyunun biraz daha üstünlüğünü eline alıp Gençlerbirliği kalesine yüklenen Boluspor U14, ilk golün sahibi Muhammet Koca ile 7'inci dakikada skoru 0-2 yaparken, rakibini şaşkına çevirdi.

Bu gollerin ardından toparlanmak isteyen Gençlerbirliği U14 ilk yarının sonuna doğru baskısını iyice hissettirdi. Devre biterken Gençlerbirliği 35'inci dakikada farkı 1'e indiren golü Sarp Ekinci ile golü buldu. Boluspor U14 şok golün ardından devrenin uzatmasında Sarp Ekinci ile bir gol daha bulurken Soyunma odasına iki takımda 2-2'lik sonuçla gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte her iki takımda sahada hata yapmamak için mücadelelerini ortaya koyarken, buldukları gol pozisyonları ile öne geçmeye çalıştılar. Karşılaşmada ilk dakikalarda öne geçip skoru 2-0 yapan Boluspor U14, galibiyeti koruyamazken maçta tekrar öne geçmeye çalışsa da Gençlerbirliği U14 de beraberliği sağladığı maçta galip gelmek istiyordu. Çok istediği gole de 63'üncü dakikada Gençlerbirliği takımından Orhun Baytan takımını öne geçiren golü atarak karşılaşmada 3-2 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor U14 deplasmandan eli boş döndü. Fahri GÜNDÜZ