Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde basın mensuplarına açıklama yapan Ali Ercoşkun , Mücahit Kutlu ve Suat Çelen ‘ışıklandırma' konusunda müjdeli haberi verirken Bu iş bitmiştir” dediler.
Mücahit Kutlu; Artık sonuca geldik”
“Çok uzun zamandan beri hem Bolumuzu, Bolu halkımızın gündemini meşgul eden hem de spor camiasının merakla beklediği ışıklandırma konusu ile ilgili buradayız. Şehir Stadyumunun ışıklandırması bildiğiniz gibi, kamuoyu gündemini meşgul etmektedir. Artık sonuca geldik. Hayırlı bir şekilde sonuçlanacak. Hep arzu ettiğimiz gibi Bolusporumuzda önümüzdeki dönem içerisinde ışıklandırması yapılmış olarak, gece maçlarına da ev sahipliği yapacaktır. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, İl Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Sayın Milletvekilimiz Ali Ercoşkun ve İl Müdürümüz, Suat Çelen bu süreç içerisinde çok büyük emek ve çaba sarf ettiler. Tabi burada Boluspor kulübümüzde bu işin yapılması için çok büyük bir emek sarf etti. Bu işin bir an evvel tamamlanması için olayı takip etti. Bunlar gerçekten önemli şeyler. Ancak burada en önemli nokta bu saydığımız isimlerle birlikte bu sürecin tamamlanması ve bu süreçte herkesin desteği ve katkısı olması bence çok önemli. Bu projeyi de inşallah çok iyi bir şekilde tamamlayacağız. Bolumuza Bolusporumuza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Ali Ercoşkun; 3 bin kişilik salon geliyor”
“Öncelikle biraz önce haber aldığımız Boluspor Kulübü başkanı Abdullah Abat'ın anneannesi vefat etmiş. Kendisine başsağlığı diliyoruz. Allah sabırlar versin. Uzun dönemden beri gerçekten polemik konusu olan ışıkların yandığı halde ışık gücünün yetersiz kalması sebebiyle gece maçı oynayamadığımız, şehir stadımızda son noktaya artık geldik. Bundan önce çeşitli vesilelerle oldu, oluyor demiştik. Ama bugün Allaha şükür ihalesi yapılmış bir ışıklandırmanın haberini sizlere vermiş oluruz. Detayları Sayın İl Müdürümüz Suat Çelen mutlaka açıklayacaktır. Çünkü bu işin başından sonuna kadar çok büyük emeği vardır. Sonuçta bürokraside yapılan işleri görüyoruz. Bu anlamda takibin,işi sahiplenmenin ne kadar önemli olduğunu aslında Gençlik Spor camiası bize anlatıyor. Gerçekten bir işin ucundan tutulduğu zaman, her şeyiyle sadece ışıklandırma değil diğer konularda da işin ucundan tutulduğu zaman bizlerde destek oluğumuzda, sizler kamuoyu olarak bu işe destek verdiğinizde yapılamayacak hiçbir şey olmadığını hep birlikte görüyoruz. Gençlik Spor camiasında başta kamp eğitim merkezi, atletizm, olimpik atletizm pisti olmak üzere izcilik kampından tutun, şu anda da şehir stadyumunun ışıklandırmasına kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Suat Çelen göreve geldiğinden bu yana kadar gerçekten, çok ciddi katkıda bulundu Bolumuz. Dolayısıyla ben en başta Suat Çelen''e teşekkür etmek istiyorum. Çünkü biz her ne kadar Sayın Bakanla görüşsek, Sayın Genel Müdür'den bu işin sözünü alsak, arka taraftan bu işin prosedürünü takip etmek gerçekten çok zor. Burada çok hızlı beklide Gençlik Spor tarihinde en hızlı ihale süreci gerçekleşiyor. İnşallah ihaleye itiraz da söz konusu olmaz. Bizlerde inşallah en kısa zamanda gece maçı oynarız. Bu gerçekten bütün Boluspor taraftarının beklediği bir haberdi. Bu sevinci sizlerle paylaşmak istedik.