Kaybedilen iki puanın ardından üst sıralarda ki takımlarında puan kaybetmesi sonrasında üzüntüsüne üzüntü ekleyen Teknik Direktör Oğuz Çetin, aklı hala Tavşanlı maçında.
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin adeta dünya ile tüm iletişimini kesti. Cumartesi günü 3 puana çok yakınken şok penaltı ile iki puanı sahada bırakan ekibimizde, adeta oyuncularına ateş püsküren Oğuz Çetin maç sonu uzun süredir izin vermediği oyuncularına da iki gün izin verdi.
PTT Birinci Ligde ilk 6'ya bu kadar yaklaşmışken elindeki avantajı kaçırıp büyük bir şansı geri iten Boluspor'da ağızları bıçak açmıyor. Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi tamamen karşılaşmaya odaklanıp maçta üç puanı erken alma hesapları yapılırken, kırmızı beyazlı oyuncuların ilk 45 dakikasındaki kötü futbolları hayal kırıklığı yaşattı. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile birlik de arka arkaya bulduğu goller ile galibiyete yakın olan ekibimizde, son dakika konsantre bozukluğu ve şok penaltı sonrası sahada da iki puanı bırakması moralleri alt üst etmişti.
Ligde Rizespor'un yenilmesi, Erciyesspor ve Adanaspor'un berabere kalmasını değerlendiremeyen Boluspor'da Teknik Direktör Oğuz Çetin'in bir hayli moralinin de bozuk olduğu gelen bilgiler arasında.
Oyuncularını 90 dakika içinde zaman zaman tanıyamadığını deklare eden deneyimli teknik adam, sahada yapılan hataları asla kabul edilemez diye yakın çevresi ile paylaştığı söylendi. En çok sevindirici olayında üst sıralardaki takımların puan kaybetmesi bozulan moralleri bir nesne olsun düzeltti.
Bu sonuca rağmen oyuncuları ile bu zorlukların üstesinden gelebileceklerini söylediği ve Göztepe maçına en iyi şekilde hazırlanmak içinde maça konsantre olup, oyuncuları ile sezon sonunda hedefe gitmek istediklerini sıkça konuştuğu söylendi.