Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu ve Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Bolu Şubesi iş birliği ile düzenlenen Sonbahar Rüzgarları” konseri büyük beğeni topladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konser Salonu'nda gerçekleşen konsere Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile Eşi Mahire Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Hayırsever İşadamı Orhan Uçar, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural, Bolu Şube Başkanı Jale Soner Canbolat ve çok sayıda davetli izledi. Bolu Şube Başkanı Jale Soner Canbolat konser öncesinde katılımcılara selamlama konuşması yaparak iyi eğlenceler diledi.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural ise yaptığı konuşmasında, İyi ki varsınız. Biz buraya sevgi almaya sevgi vermeye geldik. Sevgisiz olmaz. İnsanlar ve bütün canlılar sevgi ile yeşerir, büyür, canlanır, güzelleşir. İşte biz de sizden aldığımız bu sevgi ile bizim sevgimize ve ilgimize muhtaç olan, ihtiyacı olan insanlara götürmeyle mutluluk duyuyoruz. Biz bir sevgi şirketiyiz ve kimsesizin kimsesi olmaya çalıştık. Sevdik sevildik ve bugünlere büyük eserler yaparak geldik. Biz eserlerimizi yaparken sizlerden aldığımız ilgi ve sevgiyle yoğurduk. Sizler olmazsanız bizler olamayız” dedi.

Daha sonra konuşan Hayırsever Orhan Uçar ise yaptığı konuşmasında Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı ile çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı yararına organize edilen konserin ilk bölümünde şef Ayşegül İltir önderliğinde Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları da koro tarafından seslendirilen eserlere eşlik ettiler.

Konserin ikinci bölümünde ise Nazan Şoray tarafından mini bir konser verildi. Şoray birbirinden güzel eserleri seslendirerek konseri dinlemeye gelen Bolululara bir müzik ziyafeti verdi. Konser sonrasında Şoray'a çiçek veren Vali Zahteroğulları, Türkan Şoray'ın Türk Sineması'nın sultanı Nazan Şoray'ın ise Türk Müziği'nin sultanı olduğunu ifade ederek böyle bir organizasyonu düzenleyen ve katılanlara teşekkür etti.

Düzenlenen konser Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu'nun tekrar sahneye çıkarak birbirinden güzel eserleri seslendirmesinin ve çiçek takdimi ile fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Konser sonrasında düzenlenen ikramda Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

Haber Merkezi