Ligde adeta devam mı, tamam mı maçına hazırlanan Boluspor'da nefesler tutuldu. Aldığı kötü sonuçların ardından ligde geride kalan ekibimiz, Şanlıurfaspor maçına farklı hazırlanıyor.
PTT Birinci Ligde geride kalmasına rağmen son 5 maçına hazırlanan Boluspor, yeni bir sayfa açmak istiyor. Şanlıurfaspor maçı ile çıkışa geçip Plya-Off yolunda tekrar iddialı duruma gelmek isteyen ekibimiz de tek hedef galibiyet.
İç sahada aldığı başarısız sonuçlarla dikkatleri üzerine çekip, yarış da yara almasına rağmen inancını kaybetmeyen Boluspor'da yapılan antrenmanlar adeta kıran kırana geçiyor. Şanlıurfaspor maçında uzun zamandır forma şansı bulamayan oyuncularında oynaması beklenirken, Oğuz Çetin oyuncularını zorlu maça hazırlıyor.
Sık sık oyuncularına ‘Artık hata yapma lüksümüz yok. Onun için bu maçta savaşacağız' diyerek futbolcularını konsantre ediyor.
Kırmızı beyazlılar pazartesi gününden buyana yoğun bir tempoda hazırlıklarını yaparken, dün yapılması gereken antrenmanda istirahat nedeniyle iptal edildi.
Pazar günü oynanacak olan karşılaşma için tesislerde kampa girecek olan Boluspor'da tek düşünce üç puan.