U21 Boluspor zirve inadından vazgeçmiyor. Sahasında Denizlispor ile karşılaşan temsilcimiz, iki defa geriye düştüğü karşılaşmada beraberliği sağlayıp son dakikada bulduğu gol ile 3 puana ulaştı.

PTT Birinci lig de mücadele eden takımlardan oluşan U21 liginde Boluspor liderliği kovalıyor. Lider Altınordu AŞ' nin lig den çekilmesinin ardından şampiyonluğun en büyük adayları arasına giren Boluspor U21, Osmanlıspor ile şampiyonluk yarışı veriyor. Kadro yapısıyla güçlü bir görüntü veren kırmızı beyazlılar iki defa geriye düştüğü Denizlispor engelini son dakikada bulduğu gol ile 3 puana ulaşmasını bildi.

Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesiyle geçen maçta, ilk golü misafir ekip Denizlispor buldu. 33'üncü dakikada 1-0 öne geçti. Bu golün ardından beraberlik için saldıran kırmızı beyazlılar, 1996 doğumlu golcü oyuncusu Ömer Çetinbaş ile beraberliği sağladı. Sol taraftan yapılan ortaya Denizli defansının arkasında bekleyen Ömer, topun gelişine vurarak şık bir gol kazandırdı. Devrede 1-1 sona erdi.

İkinci yarı öne geçmek isteyen Boluspor U21, 64'üncü dakikada Denizlispor golüne engel olamadı.(1-2) Bu golün ardından şok yaşayan U21 Boluspor, 81'inci dakikaya kadar beraberlik golünü aradı. Emrullah orta sahadan derinlemesine gönderdiği topu kontrol eden Ömer Çetinbaş, aşırtma vuruşla kalecinin üstünden topu ağlara gönderip durumu 2-2'ye getirdi.

Karşılaşma bu skorla bitecek derken oyuna ikinci yarı giren İbrahim sol taraftan topu ceza sahasına gönderdi. Altı pasta topu takip eden Can, Boluspor U21 Denizlispor karşısında son dakikada öne geçirdi. (3-2) Bu golün ardından maçı kazanmayı bilen Kırmızı beyazlılar Lider Osmanlıspor'un ensesinde yer aldı.(Haber Merkezi)