Boluspor'un, Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Ahmet Burak Solakel ile temasa geçtiği söyleniyor. İki sezon kırmızı beyazlı ekip ile final oynadıktan sonra Süper Ligin kapısından dönen Samsunspor da birçok oyuncu ile yollar ayrılırken, Boluspor da Ahmet Burak Solakel'i listesinde olduğu gelen bilgiler arasında.

Transfer de sessizlik sürerken kırmızı beyazlı yönetimin Samsunspor ile sözleşmesi biten Ahmet Burak Solakel ile temasa geçtiği belirtiliyor. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu için nabız yoklanırken, kırmızı beyazlı yönetimin bu transferde nasıl bir yol alacağı da merak konusu.

2014-2015 sezonunda Samsunspor forması ile lig maçlarında 24, kupada 4, PTT birinci lig Play off maçlarında da 3 maçta karşılaşmaya çıkan Ahmet Burak Solaker, sahada 31 maçta 2513 dakika takımının formasını terletti. Gaziantepspor, Denizlispor, Karşıyaka formasını giyen Ahmet Burak Solakel iki sezondur Samsunspor formasını giyiyordu. 30 Mayıs da Samsunspor ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncu, Boluspor'un teklifi sonrasında nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.