Bigem Çubukçuoğlu'nu vahşice bıçaklayarak ölümüne neden olan Ayşe K.'nin mahkemede verdiği ifade okuyanları şok etti. Eski erkek arkadaşından korktuğu için sürekli çantasında bıçakla gezdiğini söyleyen Ayşe K., cinayet anı için ise, kızı erkek arkadaşımın bana zarar vermek için gönderdiğini düşündüm. Erkek arkadaşımın Bolu'ya gelerek tüm güzel üniversiteli kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel kızlardan da nefret ediyorum. Yoluma devam ederken karşılarıma çıkınca bana saldıracaklarını düşünerek onlara saldırdım. Çantamdan çıkardığım bıçağı genç kıza sapladım ama nerelerine sapladığımı hatırlamıyorum” dedi. Katil zanlısı tutuklanarak Bolu T Tipi cezaevine konulurken, ifadesine tedavi olmak istediğini eklemeyi de unutmadı.
Bigem Çubukçuoğlu'nu bıçakladıktan sonra kayıplara karışan Ayşe K., emniyet güçlerinin yaptığı çalışma sonrası yakalanmıştı. Bigem'in defnedildiği dakikalarda Bolu Adliyesi'ne çıkartılan katil zanlısı Ayşe K., hakime verdiği ifadeyle yıllardır halkın arasında pimi çekilmiş el bombası misali dolaştığını göstermiş oldu.
“ÇANTAMDA SÜREKLİ BIÇAK TAŞIMAYA BAŞLADIM”
Hakime verdiği ifade çantasında sürekli bıçak taşıdğını belirten Ayşe K., "4 yıldır eşimden ayrı yaşıyorum. Bana çocuğumu göstermiyorlar. Bolu'ya geldiğimden bu yana da tek başıma yaşıyorum. Van'da bulunduğum 2005 yılında bir erkekle ilişkim vardı. Uzun süren ilişki sonunda ayrıldıktan sonra, bana zarar vereceğini düşünerek paranoya kapıldım. Herkesten nefret etmeye başladım. O adamın bana zarar vermesinden korkuyordum. Bu yüzden çantamda sürekli bıçak taşımaya başladım. Cadde de yürürken tüm insanlar üzerime gelip bana zarar verecekmiş gibi geliyor” dedi.
“ÇANTAMDAN ÇIKARDIĞIM BIÇAĞI, GENÇ KIZA SAPLADIM”
Bigem ve arkadaşlarının kendisine saldıracağını düşündüğünü belirten Ayşe K., Üzerime doğru gelip bana zarar verecekler zannettim. 3 kızı erkek arkadaşımın bana zarar vermek için gönderdiğini düşündüm. Erkek arkadaşımın Bolu'ya gelerek tüm güzel üniversiteli kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel kızlardan da nefret ediyorum. Yoluma devam ederken karşıma çıkınca bana saldıracaklarını düşünerek onlara saldırdım. Çantamdan çıkardığım bıçağı genç kıza sapladım ama nerelerine sapladığımı hatırlamıyorum. Olaydan sonra çantamı alarak kaçarken telefonumu düşürdüm. Olaydaki kızı önceden tanımıyorum” diye konuştu.
“HASTANEYE YATIP, TEDAVİ OLMAK İSTİYORUM”
İfadesinin sonunda tedavi olmak istediğini sözlerine ekleyen Ayşe K., Memuriyet hayatıma devam etmek istiyorum. Beni topluma kazandırın. Benim tedavi olmamı sağlayın. Hastaneye yatıp tedavi olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.