Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necmi Tunca, beraberinde Başkan Yardımcısı İlkay Bağatır ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Başer ile birlikte, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'i makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerinde 1-7 Mart tarihlerinde kutlanmakta olan Muhasebeciler Haftası ile ilgili TSO Başkanı Türker Ateş'e bilgiler veren Bolu SMMM Odası Başkanı Necmi Tunca, ilk etkinlik olarak 1 Mart'ta basın kuruluşlarına yönelik Köroğlu Kongre Salonu'nda bir brifing düzenlediklerini belirterek bu haftayı çeşitli etkinliklerle geçireceklerini söyledi. Tunca, paydaş kurum ziyaretlerinin yanında Cuma günü SGK İşverenler Prim Daire Başkanı Ahmet Aras'ın katılımıyla bir seminer de düzenleyeceklerini bildirdi.
SMMM Odası Başkanı Necmi Tunca ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TSO Başkanı Türker Ateş, SMMM camiasının Muhasebeciler Haftası'nı kutladı. SMMM camiasının iş dünyasının en önemli paydaşları arasında geldiğini söyleyen Ateş, Tunca ve mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca, iki kurumun işbirliğinde iş dünyasına yönelik olarak düzenlenecek seminer ve etkinlikler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.