SİZE GÜVENİYORUZ!
Boluspor basbetbol takımı TBL 3'üncü basketbol ligindeki mücadelesine cumartesi günü 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağı İstanbul Basket karşılaşmasıyla start verecek. Güçlü bir grup da mücadele edecek olan kırmızı beyazlı ekibimizin tek hedefi grup lideri olmak. Boluspor basketbol takımı Baş antrenörü Atalay Gemen, Basketbolculardan Ramazan Öksüz, Levent Altan ve Ferit Deniz maçlar başlamadan önemli açıklamalarda bulundu.
Guruplarının güçlü ekiplerden oluştuğunu belirten Boluspor Basketbol Antrenörü Atalay Gemen, Kuralar çekilirken tüm kulüplerin yöneticileri, antrenörleri oradaydı. Herkesin istediği şuydu; İyi denebilecek takımların ikisinin, üçünün bir gruba düşmesi, diğer takımların daha rahat gruplara düşmesiydi. Biz o kalburüstü takımların olduğu zor bir gruba düştük. Ancak bu karşılaşmalar telafisi olan maçlar. Play-Off'ta ki ya da şampiyonadaki tek maçlı sistem gibi değil. Hedefimiz tabiî ki her maçı kazanmak ama kaybettiğinizde eksiklilerinizi görüp, ders alıp onlara çalışıp, önlem alıp bir sonraki maçı rahat kazanıp rakibin üstünde bitirme şansınız var. Hedefimiz gurup en üst sırada bitirip, Play-Off'lara avantajlı bir şekilde girmek istiyoruz. Genel kanı, bu gruptan çıkan iki takım büyük ihtimalle, biri %80, diğeri %60 ikinci lige çıkacak takım olacaktır. Tabi bu benim görüşüm. Ankara'da da konuşulan aynıydı. İyi maçlar oynayacağız. Çaprazımızda da DSİ Era var. İki grupta 4 tane sağlam takım var. İlk maçımız İstanbul basket ile. Çok bilmediğimiz birtakım. İstanbul'da 3'üncü oldu gurubunda. Kayıpsız başlamak istiyoruz. İlk maçlar her zaman zor olur. Haftaya Adanaspor ile oynayacağız. O karşılaşma biraz daha belirleyici olacaktır” dedi.
“KENARA BAKINCA HERKES SAĞLAM”
Boluspor basketbol takımının son durumu, yeni transfer edilen oyuncularla ilgili ise, Gemen şunları söyledi: Kadromuz genişleyince biraz şaşırdık. Kenara bakınca herkes sağlam. Sakatlık yok. Yeni gelen oyuncularımız var. Şimdi Enes'in zamana ihtiyacı var. Burak'ın oynama ihtimali daha yüksek. Oyuncularımızın hepsinden faydalanacağız. Mehmet'te biraz zorlama var. Ağrıları devam ediyor. Mehmet gibi, bütün oyuncularımızda özverililer. Bütün antrenmanlara çıkıyor. Maçta da oynayacak” ifadelerini kullandı.
“BİZ BOLU'NUN TAKIMIYIZ”
Boluspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Gemen son olarak, Biz bir türlü bulaşamadık taraftarlarımızla. Artık taraftarımızın bizleri destekleme zamanı geldi. Biz Bolu'nun takımıyız. Burada onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Gerçekten kaliteli maçlar izleyecekler. 3 tane iyi takım aynı grupta. İkinci lige çıkmaya aday 4 tane iyi takımı izleme imkanı bulacaklar. Taraftarlarımızın karşılaşmanın son saniyesine kadar bizleri destelemelerini istiyoruz.”
“TARAFTARIMIZ BİZİ DESTEKLESİN”
Boluspor basketbol takımının tecrübeli oyuncularından Ramazan Öksüz ise, Grubumuz herkesin dediği gibi ölüm grubu. Lige çıkmasına kesin gözüyle bakılan 3 takımda bizim grupta. Önemli olan hedefe ilerlemek. Bizim hedefimiz şampiyonluksa, rakibin kim olduğunun bir anlamı yok. Taraftarlarımıza gerçekten büyük iş düşüyor. Bu sene sahamızda yüksek atmosferde maçlar oynayamadık. Geçen sene buraya gelen rakipler, hakemler Bolu'ya gelmekten çekiniyorlardı. O derece güzel bir ortam vardı. Bunu tekrar yakalamamız lazım. Onun iç