Gerede merkezinde yer alan Yeni Cami'de Yatsı Namazını kıldıktan sonra ayakkabılarını almak üzere raf sıralarına yönelen bir vatandaşın objektifine yansıyan görüntü; hem şaşırttı, hem de yüzlerde duygusal bir tebessüm oluşturdu.

Anadolu insanının yardımseverliği hemen her yerli filme konu edilirken, övgüye mazhar bu yönümüz, insanımızın muhtaçları kollayan hali; Avrupa insanının dahi dikkatini çekmekte ve ilgi ile izlenmektedir. Yardımlaşma ve dayanışmayı eksik etmeyen insanımızın son hali ise Yaradan'la buluşulan bir camide yaşandı. Dünya ülkelerine deyimin tam anlamı ile örnek teşkil eden yardımseverlik kavramı yine ülkemiz insanı ile gerçek olurken, cami rafındaki manzarayı görenler; İşte bizim bu yüzden sırtımız yere gelmez,” yorumunu dillendirdi.

İlçe merkezinde yer alan Yeni Cami'de yatsı namazını kıldıktan sonra ayakkabılarını almak üzere raf sıralarına yönelen bir vatandaşın objektifine yansıyan görüntü, hem şaşırttı, hem de yüzlerde duygusal bir tebessüm oluşturdu. Ayakkabı rafını cep telefonunun kamerası ile görüntüleyen Cemali Bolut, sosyal medya adresinden de paylaştığı görüntülerde, raf sıralarına konulan kara lastik ve içerisinde yer alan mesh için, ihtiyaç sahibi alabilir” denilirken, insanımızın da yardımsever yüzü bir kez daha ortaya çıkıyordu.

Acemice ama sıcak duygularla yazılan el yazısı ile notun iliştirildiği mesh-lastik, İhtiyacı olan alsın giysin,” denilerek, sahibini beklemeye bırakılmış. Namaz sonrası cami çıkışındaki ayakkabı rafında asılı notu görenler ise, duygulanarak; Böylesi sevecen, böylesi halis duygulu, böylesine yardımsever bir milletin sırtının yere gelmesi mümkün değildir,” yorumunda bulundu.