Abant-Taşkesti yolunda yaklaşık 10 gün önce başlayan sıcak asfalt çalışmasında sona gelindi. Söz konusu yolda çalışmalar tamamlandığında sırada Aladağ-Sarıalan ve Yedigöller yolu var. Çalışmalar hakkında bilgi veren Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Sıcak havayı iyi bir şekilde değerlendirmek için tüm ekiplerimiz arazide yoğun bir çalışma ortamına girmiş durumda. İnşallah kısa sürede var olan programlarımızı en iyi şekilde bitirmiş olacağız” diye konuştu.
İl Özel İdare ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 10 gün önce Abant-Taşkesti yolunda başlayan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindiğini belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, önümüzdeki hafta sonuna kadar Aladağ-Sarıalan yolunda çalışmaların başlayacağını söyledi. Köstereli, Abant-Taşkesti yolunda yaklaşık 10 gün önce asfalt çalışmalarımız başlamıştı. Orada bir iki günlük işimiz kaldı, artık sonuna yaklaştık. Birkaç noktada tamirat işleri var. Bolu Belediyemizle yaptığımız protokol neticesinde sıcak asfalt çalışması belediyemiz tarafından yürütülüyor. Abant-Taşkesti arasındaki çalışmamız bittikten sonra önümüzdeki hafta sonu inşallah Aladağ-Sarıalan arasındaki 18 kilometrelik yolda çalışmalara başlayacağız. Oranın bitiminde de Yedigöller yoluna girebileceğiz diye düşünüyorum” diye konuştu.
Özel İdare ekiplerinin özverili bir şekilde çalışmaları yürüttüğünü belirten Köstereli şöyle devam etti; Şuan hem bu yollarda hem de ilçelerde ve merkez ilçede asfalt ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Bir ay öncesine kadar havaların yağmurlu olması çalışmalarımızda biraz gecikmeye yol açmış olabilir ama şuanda sıcak havayı iyi bir şekilde değerlendirelim diye tüm ekiplerimiz arazide yoğun bir çalışma ortamına girmiş durumda. İnşallah kısa sürede var olan programlarımızı en iyi şekilde bitirmiş olacağız.”