Boluspor ligin dibinden kurtulmak için çıktığı zorlu Manisaspor karşılaşmasından yine boynu bükük ayrıldı.
Hafta içersin de moral ve motivasyon sağlamak için psikolog eşliğinde tedavi gören Boluspor'lu futbolcular, ikinci yarı kaçırdığı mutlak gol pozisyonları sonrası sahadan yine mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında futbolcuların stresli olduğu görülürken, karşılaşmanın ikinci yarısı kendilerini toparlayabildiler. Boluspor zorlu Manisaspor karşılaşmasına Serdar Kulbilge, Engin Aktürk, Hakan Arslan, Mahmut Boz, Cafercan Aksu, Serge Pacome Djiehoua, Mesut Çaytemel, Vedat Budak, Cemil Vatansever, Barbaros Barut ve Alp Ergin on biri ile sahada yer alırken Sergey Djiehou'nın kaçırdığı goller herkesi çileden çıkartı.
Boluspor ilk atağını 3'üncü dakikada Alp ile buldu. Derinlemesine atılan topta Alp, ceza sahasında keleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Manisa defansı araya girerek topu uzaklaştırdı. Kenarlardan yakaladığı pozisyonlarla gol arayan Boluspor en net pozisyonunu, kornerden içeri yapılan atışta Mahmut Boz'la yakaladı. Mahmut yükseldi ve güzel bir kafa vuruşu yaptı. Ancak top üst ağlarda kaldı.
Bu pozisyonun ardından Manisaspor arka arka orta alanda kazandığı toplarla pozisyon bulurken, Eray Atasever takımını öne geçirdi. Sağ açıktan pozisyon bulan Manisaspor ceza sahasına gönderirken topuk pası ile Kahe topu Eray'a aktardı ve yumuşak bir vuruş ile topu direğin dibinden ağlarla buluşturdu. Manisaspor Eray ile 28'inci dakikada 0-1 öne geçti.
Bu golün ardından toparlanmaya çalışan Boluspor birkaç pozisyon buldu. İlk yarının bitimine 4 dakika kala orta alandan kazandığı topu açıkta bekleyen Vedat'a aktardı. Ceza sahasına kadar giren Vedat içeri ortalarken, Cafercan Aksu ince bir dokunuş ile topu ağlara gönderdi. Bu gol ile Boluspor durumu eşitlerken soyunma odasına da moralli gitti.(1-1)
İkinci yarıda bambaşka bir Boluspor sahada yer alırken, sayısız gol pozisyonuna girdi. Sadece Sergey Djiehoua 4 kez kaleci ile karşı karşıya kalırken, bu pozisyonların hiç birini değerlendiremedi. Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk başında Boluspor Hakan Aslan'la çizgi üzerinden topu süreklerken, ceza sahasına yaptığı ortada Sergey'den önce kaleci Volkan topu kurtardı. Alp Ergin sağdan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Sergey gelişine vurduğu topu kaleci Volkan ayağı ile çıkartınca, Boluspor mutlak bir golden oldu. Karşılaşmanın en net pozisyonlarından birisi de orta alanda kazandığı topu Cafercan, Vedat paslaşması ile içeri derinlemesine Sergey'e aktarırken, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaşan Sergey'in pozisyonu ofsayt gerekçesi ile durduruldu. Bu pozisyon sonrası tribünler ayaklanırken karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.
Adeta maçın kaderini değiştiren adamı olan Sergey , Cafercan'ın içeri derinlemesine attığı topu aldı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Sergey kalecinin üzerinden topu aktarmaya çalışırken, top kaleci Volkan'da kaldı. Sergey'in kaçırdığı bu pozisyonlar sonrası kaleci Volkan'da kalesinde devleşirken, Boluspor ardı ardına goller kaçırmaya devam etti. Boluspor sayısız gol kaçırırken Manisaspor Kahe ile ikinci golü buldu. Bu gol sonrası Boluspor taraftarları Serhat Güller ve Boluspor yönetimini istifaya davet etti. Yenen gol sonrası morallerde iyice bozulunca Boluspor başka pozisyon yakalayamadı ve karşılaşmayı 1-2 kaybetti.

Karşılaşmanın önemli anları

Dk01: Karşılaşmaya Boluspor başladı.
Dk 03: Derinlemesine atılan topta Alp, ceza sahasında keleci ile karşı karşıya kaldı ancak Manisa defansı araya girerek topu