Bolu Belediyesi tarafından kültürel ve sosyal anlamda hayata geçirilen yeni proje ‘Sinema Günleri' kapsamındaki ilk film gösterimi gerçekleştirildi. Proje kapsamında Karaçayır Nikâh Salonu'nda ilk olarak saat 14.00'da sadece bayanlara, saat 18.00'da ise tüm vatandaşlarımıza açık olarak beyaz perdeye yansıyan film ise ‘Babam ve Oğlum' oldu.

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sinema Günleri' etkinlikleri başladı. Karaçayır Nikah Salonu'nda ilk olarak ‘Babam ve Oğlum' filminin gösterimi ile başlayan etkinliklerin özellikle akşam seansı Bolulular tarafından yoğun ilgi gördü. Saat 14.00'da sadece bayanlara ve saat 18.00'da tüm vatandaşlarımıza açık olacak sinema günlerinin ilkinde vatandaşlarla beraber olan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bu sinema günlerini yaparken biraz geçmişe döndük. Burada izleyeceğiniz filmler Kültür Bakanlığı tarafından izlenmeye değer bulunan ve halkımızın izlemesi için bakanlık bünyesine alınan filmler. Her hafta Salı günleri burada böyle etkinliklerimiz olacak. Bu etkinliklerimiz hem sabah hem de akşam saatlerinde 2 seans şeklinde olacak. Ayrıca ilerleyen günlerde hafta sonları çocuklarımız için çocuk filmleri gösterimlerimiz olacak. Bu şekilde Bolumuzun kültürel ve sosyal hayatına biraz daha katkı sağlamış olacağız. Önemli olan özellikle siz ev hanımlarımızı evlerinizden dışarıya çıkartmak ve güzel vakit geçirmenizi sağlamaktır. İnşallah sizlerin de önerilileri ile daha değişik aktiviteler de yapmak istiyoruz” dedi.

Ücretsiz olan sinema günleri kapsamında önümüzdeki haftalarda yayınlanacak filmlerin isimleri ve seansları ise şu şekildedir;

24 Şubat Salı Beyaz Melek” / Saat: 14.00 (Sadece Bayanlara) Saat: 18.00 (Tüm vatandaşlarımıza)

3 Mart Salı İnşaat” / Saat: 14.00 (Sadece Bayanlara) Saat: 18.00 (Tüm vatandaşlarımıza) Haber Merkezi