Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, 29 Nisan'da iş akdi feshedilen sendika işçileri ile ilgili mücadelelerinin devam ettiğini belirterek konu ile ilgili bakanlıktan yetki belgesinin de alındığını söyledi. Sinan Ay, ayrıca Belediye İş Sendikası olarak sendikalılara gıda yardımında bulunulduğunu belirtti.

HABER: YAŞAR DİNÇER
Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, 29 Nisan'da iş akdi feshedilen arkadaşlarımız için o günkü tarihten beri olan mücadelemiz devam ediyor. Hukuksal boyutta davalarımız açıldı ve bakanlığımızdan yetki belgemiz de geldi. Arkadaşlarımızın davalarını kazanacağına eminiz, arkadaşlarımıza Ramazan ayında yalnız olmadıklarını, sendikalarının sahip çıktığını ve gıda yardımı yapıldığını, hiçbir ayrım olmadan dağıttığımızı söyleyebilirim” dedi.

“HERHALDE BU BELGE BAŞKA BİR YERDEN GELMEDİ”
Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, Esen Bey Şirketinden yetkimiz gelmiştir, sözleşmemizi de gönderdik, İş Kur'a da müracaatımızı yaptık” diyerek yetki belgesini gösterdi ve O gün için yetki alamazsınız, yetki çıkmaz diyen kişiler herhalde bu belge başka bir yerden gelmedi” ifadelerine yer verdi.

“BU MAHKEMELERİ KAZANACAĞIMIZA DA İNANIYORUZ”
Sinan Ay son olarak, Biz hukuka inanıyoruz ve bu mahkemeleri kazanacağımıza da inanıyoruz. Allah'ın izniyle hayırlısı deyip sonunu bekliyoruz. Arkadaşlarımızın da Ramazan'ını kutluyorum. Bayramımızın da daha güzel geçmesi dileği ile hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.