Boluspor Gençlik Geliştirme takımlarının oynadığı maçlarda dikkatleri üzerine çeken Boluspor U14 takımı oyuncusu Semih Kaygusuz, isminden çok söz ettireceğe benziyor.

Bu sezon ilk defa bölgesel gelişim liginde oynadıkları maçlarla üst sıralarda yer alan Boluspor U14 takımında Semih Kaygusuz'da şimdiden gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Alt yapı gençlik geliştirme takımlarının maçlarını yakın takibine de bu sezon devam etmemizle beraber ilk dikkati de Semih Kaygusuz çekti.

Genç yaşına rağmen fiziksel anlamda gayet iyi ve henüz gelişme çağında olduğu için ilerideki yıllarda da fizikli bir futbolcu olacağını gösteren Semih, gelecek için şimdiden ‘ben buradayım' mesajı veriyor. 2001 doğumlu Semih, geleceğin yıldız adayları arasına girdi.

Boluspor U14 takımında 10 numaralı forma ile maçlara çıkıp orta sahanın önünde oynayan ve takımın savunmasına yaptığı katkıyla birlikte çok yönlü bir oyuncu olduğu gözlenen Semih, topla oyunlarda ve bire birlerde güçlü fiziğinin yanı sıra sol ayağına hâkimliği ile U14 takımına ileri uçta da büyük bir katkı sağlıyor. 2001 doğumlu Semih Kaygusuz, bu sezon oynanan 6 maçın tümünde forma giyerken iki defada rakip fileleri havalandırarak takımına sayısal katkıda da bulundu.