Takımımız eline geçen fırsatları (Play-Off) aldığı sonuçlarla rakiplerine vermeye devam ediyor. Şöyle bir hatırlayalım; hep kötü zeminden şikayetçi oluyoruz ya.( G Antep kötü zemin 3 puan, Manisa kötü zemin 3 puan, Samsunspor Kötü hava- kötü zemin 1 puan, Adana Demir iyi zemin halı saha gibi mağlup, Denizli iyi saha iyi hava mağluğ, Giresun kötü saha-kötü hava 1 puan) Demek ki biz iyi zemin ve iyi havalarda kaybediyoruz. Şuan ki durumla Hocamızın bu görüntüsü yeterli olmuyor.

Takımımız ilk yarıda hocamızın kadro derinliği yeterli değil demeçleri ve imaları ile devre arasında Luiz, Javadov, Murat Gürbüzerol, Ömer, Ogün yani 5 oyuncuyu kadroya dahil etti. (Maliyeti 1 milyon 500 bin ) Yani güçlendik diye biliriz ligin ikinci yarısıyla birlikte.

İlk yarıda 8 maç 9 puan aldık. İkinci yarıda ise takviyeleri yaptık; 8 maç 12 puan aldık. Yani ortalama 5 transfere 3 puan fazla almışız. Şuana kadarda bu puan sonrası lig de play-off sırasında 6'ıncı takımdan 10 puan fark yemişiz. Görünüşte de lig deki durum itibariyle yapılan transferler fazla anlamsız gözüküyor. İlk yarı 8 maçta, 17 gol atmışız. 12 gol kalemizde görmüşüz. İkinci yarı ilk 8 maçta 9 gol atmışız, kalemizde 6 gol görmüşüz. Sonuca göre daha az gol yemişiz.

Fark eden ne olmuş? Anlayamadık! İlk 8 haftada, 9 puan almışız 10 ‘uncu sıradayız. İkinci yarı 8 haftada 12 puanla yine 10'uncu sıradayız (Yine değişen bir şey yok)

Giresunspor maçına gelecek olursak, Giresunspor takımı da iç sahada performansıyla lig sıralamasında 13'üncü. Boluspor ise 16'ıncı sırada. Giresunspor 13 maç içeride oynayıp, 4 mağlubiyet 4 beraberliği olan bir takım. Yani iç sahada sıkıntı yaşayan bir takım. Bizde Giresunspor'un bu zaafından yararlanamadık.

Maça kısaca değinirsek; Giresunspor takımı da pas oyununu deneyemeyen bir takım olmasına rağmen bize karşı özellikle son 20 dakika oyunu kontrol eden takımdı. Maç boyunca tek pozisyona giremedik. Hocamızın 1 puana razı olduğunu anladık. Giresunspor alanları daha geniş kullanma isteği sonrasında Boluspor'u daha çok koşturdu. Boluspor ekonomik oynamayınca fiziksel üstünlüğümüzü (son 20 dakika ) rakibe verdik.

Maçın son dakikasındada top suya takılınca, haftalardır ve bu maçta şikayet ettiğimiz zemin 1 puan almamıza neden oldu.

Takımımıza Alanyaspor maçında başarılar dileriz…