Kamuoyunu bir dönem meşgul eden ve Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Göktaş'ın da verdiği tepkiler sonrasında harekete geçen yetkililer, bozulan Gerede Salur-Samat grup yolunu yeniden düzenlemek için harekete geçti.
Gerede Ulusu Deresi suyunu Ankara Çamlıdere Barajına taşımayı hedefleyen ve Ankara'nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan kolektör ve tünel çalışması yapan firmaya ait ağır tonajlı araçlarca bozulan Salur-Samat grup yolunun sıcak asfalt olacağı öğrenildi.
Başkent Ankara'ya içme suyu sağlayacak kolektör ve tünel çalışması adına çalışma yapan firma araçlarınca bozulan Grup Yolu için düğmeye basıldı.
Başkent Ankara'ya içme suyu sağlayacak kolektör ve tünel çalışması adına çalışma yapan firma araçlarınca bozulan Grup Yolu için düğmeye basıldı.
Kamuoyunu bir dönem meşgul eden ve muhtarlar derneği başkanı Nazım Göktaş'ın da ilgili yerlere verdiği tepkiler sonrasında harekete geçen yetkililer, bozulan köy yolunu yeniden düzenlemek için harekete geçti.
Gerede Ulusu Deresi suyunu Ankara Çamlıdere Barajına taşımayı hedefleyen ve Ankara'nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan kolektör ve tünel çalışması yapan firmaya ait ağır tonajlı araçlarca bozulan Salur-Samat Grup Yolu'nun sıcak asfalt olacağı öğrenildi.
Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, yaptığı açıklamada, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman tarafından köy sakinlerine müjde niteliğinde bir haber geldiğini aktardı.
Kaymakam Yurt, DSİ Genel Müdürlüğü ile Bolu İl Özel İdaresi arasında bahse konu yolun sıcak asfalt yapılması için ilgili protokolün imzalandığı bilgisini vererek; Gerekli ödenek, DSİ tarafından İl Özel İdaresine aktarılarak, 2013 yılı içerisinde de ihale edilecek,” şeklinde konuştu.