Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personellerine ‘Kurum Kültürü ve Kurumsal İletişim' Konulu Hizmet içi Eğitim Semineri verildi.

Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş ve Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erkin Avcı İl Müdürlüklerinde Stratejik gelişim ve Hizmet sunumunun daha etkin ve verimli olarak verilmesi için Müdürlük personellerine Hizmet içi Eğitim Semineri verdi. Eğitime Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Muhittin Şahin, İç Kontrol Daire Başkanı Serdar Türkeri, Stratejik Yönetim ve Proje Daire Başkanı Tahsin Şimşek ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Nihal Mamatoğlu eğitimci olarak katılmışlardır.

Eğitime katılan personele Sosyal Güvenlik Kurumunun 2015-2019 Stratejik Planları ve uygulama esasları, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu, Mosib Uygulamalarının ardından Kamu Kültürü ve Kurumsal İletişim konularında deneyimli üstat ve Öğretim Üyeleri tarafından ders verilmiştir.

Ayrıca yapılan hizmet içi eğitim 08 Mart Kadınlar gününe rastlaması sebebi ile Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş Kadınlar Günü anısına Çalışan Kadın Personellerimiz ve Tüm Kadınlarımız adına Doç Dr. Nihal Mamatoğlu ile birlikte temsili pasta kesmiş olup, Tüm Kadınlarımızın Kadınlar Gününü Kutlamıştır. Bolu Gazelle Resort & SPA'da gerçekleştirilen hizmet içi eğitimine Bolu İl Müdürlüğünden 54 personel, Düzce İl Müdürlüğünden 37 personel olmak üzere 91 personel katılmıştır. Haber Merkezi