Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

170 yıl önce, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran emniyet teşkilatımızın Polis Haftasını ve 10 Nisan Polis gününü kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis adına, terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan Polis Memurlarına Allah'tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personele de başarılı, sağlıklı, mutlu bir hayat temenni ediyorum.” Haber Merkezi