Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş; KİTUP2 Projesi kapsamına 22-23 Kasım 2014 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurum Başkanı Ve 81 il Müdürünü ağırladı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Sözleşme Makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi olan, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen Etkin Rehberlik Ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi-II”'incisi kapsamında Liderler İçin Farkındalık Artırma Toplantısı Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Lojistik desteği ile ilimiz Gazele Resort & SPA da yapıldı.

Toplantının açılışı 21 Kasım 2014 Cuma günü Crowne Plaza Ankara Otelde yapılmış olup, ikinci ayağı olan Liderler İçin Farkındalık Artırma Toplantısı” da Bolu Gazelle Resort &SPA da yapılmıştır.

Toplantı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Kuruca, Cevdet Ceylan, Murat Yazıcı, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ali Aksakal, Strateji Geliştirme Başkanı Muhiddin Şahin, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşarı François Begeot, AB Koordinasyon Daire Başkanı Ömer Ayçiçek ve 81 İl Müdürünün katılımı ile İlimiz Gazelle Resort & SPA gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Strateji Geliştirme Başkanı Muhiddin Şahin, AB Koordinasyon Daire Başkanı Ömer Ayçiçek, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşarı François Begeot ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlham Birer Konuşma Yapmışlardır.

Toplantı Sonucunda Gölcük Tabiat parkında doğa yürüyüşü ve hatıra fotoğrafı çekimini sonucunda Öğle Yemeğine müteakip sona ermiştir.