Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Ankara Koordinatör İl Müdürlüğü Başkanlığında gerçekleşen İl Müdürlükleri Koordinasyon Toplantısı Gazelle Resort Otel'de Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Ankara, Bartın, Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Kırıkkale Sosyal Güvenlik il Müdürlükleri İl Müdürlerinin ve İl Müdür Yardımcıları ve Koordinasyon Servis personellerinin katılımıyla gerçekleşti. Gazelle Resort&Spa'da gerçekleşen toplantıda; Sosyal Güvenlik Konusunda Mevzuattan doğan sorunlar ve Çözüm Önerileri, 6552 Sayılı Yapılandırma Kanununda Kurumumuzla İlgili Maddeler, 4/A Maaş Bağlama işlemleri, GSS inceleme ve Ödeme işlemleri ve Tıbbi Cihazlarla İlgili işlemler ile İl Müdürlükleri genel sorunları ve Diğer Hususlar Hakkında konular görüşüldü.

Toplantı sonunda; Tabiat harikası olan Gölcük'te Doğa Yürüyüşü, Golf araçları ile gezinti öğle yemeğinin ardından Toplantı Sona ermiştir. Uygulama açısından faydalı geçen toplantı sonunda Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürü Erhan Çavuş, Beyaz et sektöründe bir dünya markası olan Beypiliç AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Teoman İnal ve Üst düzey yöneticileri Katılımcı Koordinatör İl Müdürlerine Beypiliç Entegre tesisi, depo ve İleri Kesim Teknolojisi kesimhanesinde gezi ve bilgilendirme sunumu sonunda toplantı sona erdi.