A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Letonya ile karşılaştı. Ay Yıldızlılar, sahadan Valērijs Šabala'nın son dakikada attığı gol ile 1-1 beraberlikle ayrıldı. Golü atan Valērijs Šabala'nın Boluspor ile sezon öncesi olan bağlantısı ise oyuncunun ortaya koyduğu performans ve attığı gol ile her şeyi özetledi.

Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu mücadelesinde Letonya ile karşı karşıya geldi. Milli takım, son dakikada yediği gol ile yıkıldı. Gruptaki umutlarını kaybetmeyen karşılaşmada, oyuna damga vuran oyuncu Valērijs Šabala oldu.

Sezon öncesi transfermerkez.com yöneticilerinden Ali Karakaş tarafından Boluspor'a önerilen ve Bolusporlu yönetici Kaan Semercioğlu tarafından oyuncunun üstüne düşülmesine rağmen transfer komitesinden veto yiyen Valērijs Šabala, A Milli takımına son dakika golünü atan Letonyalı oyuncu sezon başında Boluspor'un kapısından döndü.

Yeni sezon için büyük umutlarla kurulan kadroya takviye yapılırken, Letonyalı Valērijs Šabala'da Boluspor'un kapısından döndü. Milli takımı adeta yıkan oyuncu olan Valērijs Šabala, kırmızı beyazlı yönetime Ali Karakaş tarafından önerildi. Bu öneri Boluspor tarafından kabul edilmedi. Her sene yapılan yanlış transferlere tepki gösteren Boluspor camiası ‘da sosyal medyada Valērijs Šabala'yı almayan zihniyet Edward Ofere'yi hangi mantıkla aldı merak ediyoruz” yorumları da yaptığı dikkatlerden kaçmadı.