İlk mahalle iftarı Seyit Mahallesi'nde gerçekleşti. Valilik, Belediye ve mahalle muhtarlarının işbirliğinde başlatılan ve Ramazan ayı boyunca farklı mahallede yapılacak olan iftar programı Seyit Mahallesi'nden başladı.

Seyit Mahallesi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programına Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Erçoşkun, Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra daire müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, iftar saati öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan aylarını kutladı. Akşam ezanının okunması ile birlikte iftara katılan yaklaşık bin kişi toplu bir şekilde iftarlarını açtı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz iftar sonrası yaptığı açıklama, Ramazan ayında ilk iftarımızı Seyit Mahallesi'nde yaptık. Baktığımız zaman Seyit Mahallesi'nin tüm sakinleri müthiş bir coşku içinde bu iftarda bir araya geldi. Milletvekilimizin, Vali yardımcımızın ve daire müdürlerimizin de iftara gelmesi halkla devleti hatta siyaseti kucaklaştıran bir iftara dönüştürüyor. Bu coşkunun tüm Müslüman aleminde olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Ancak şuan bile İslam ülkelerinde Müslümanların birbirine eziyet ettiğini görmenin rahatsızlığını yaşıyoruz. İnşallah Ramazanın bereketi kardeşlik ruhunun öncelikle Müslümanların kardeşlik ruhuna dönüşmesini Rabbimden diliyorum. Bolu'da Ramazan güzel geçiyor. Ramazan süresi içinde her mahallede vatandaşlarımızla birlik olmaya ve kucaklaşmaya devam edeceğiz. Bu programa Valiliğin ve diğer kurumların katkı sağlamış olması bizleri mutlu ediyor. İftar sonrası vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Dertleri sıkıntısı olanlar bizlere iletme fırsatı buluyor. Allah sağlığımızı geleceğimizi ve birliği daim etsin ”dedi. Haber Merkezi