KÜPÇÜ, KIBRISCIK'TAN CHP'Lİ ADAYLARA SESLENDİ;

Kıbrıscık'ta vatandaşla buluşan AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, seçmene CHP'li adayları şikayet etti. Küpçü, Kıbrıscık'a yapılan tüm hizmetlerin AK Parti hükümeti sayesinde yapıldığını söyleyerek HDP'yle birlikte hareket edip biz memleket sevdalısıyız diyorlar. Sevsinler sizin memleket sevdanızı” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü seçim çalışmalarını Kıbrıscık İlçesinde sürdürdü. Kıbrıscık'ta esnafları gezen ve Muhtarlarla bir araya gelen Küpçü vatandaşın desteğinden memnun kaldı.

“BÖYLE BEDAVADAN MEMLEKET SEVMEK VAR MI?”

Ziyaretleri sırasında bir esnafla uzun uzun sohbet eden Küpçü, CHP'li adayları Kıbrıscıklılara şikayet etti. Küpçü, Ankara'daki saldırıda çıktı adam halay çekiyor ve diyor ki ‘bu devlet katil devlet.' Allah aşkına iktidar partisi böyle bir şey ister mi? Milletin kılına zarar gelmesin diye uğraşan devlet böyle bir şey yapar mı? Kim yapar; HDP yapar, PKK yapar. PKK ile kim bugün yan yana yürüyor? CHP'nin adayı Burak Cop gelince sorun. Tanju Özcan'a sorun. İç güvenlik yasasına karşı çıkıp, Molotof kokteyli atanla, polise kurşun sıkanla 1,5 ay boyunca HDP'yle birlikte hareket ettiler. Ondan sonra da biz memleket sevdalısıyız diyorlar. Sevsinler senin memleket sevdanı. Böyle bedavadan memleket sevmek var mı?” diye konuştu.

“ONLAR KONUŞUYOR BİZ YAPIYORUZ ALLAH'A ŞÜKÜR”

Kıbrıscık'a yapılan hizmetlerde en büyük katkının AK Parti Hükümetinde olduğunu vurgulayan Küpçü, Kıbrıscık'ı bedavadan sevmek olmaz” dedi. Küpçü şöyle konuştu; Kıbrıscık'ı seversin ama nasıl seversin? Cumhuriyet tarihinden beri yapılmamış yollarını yaparsın öyle seversin. Yatılı Bölge Okulunu yaparsın seversin. Yaptık mı? Hamdolsun yaptık. Alanhimmetler Göletini yaparsın öyle seversin. Dağ evlerini turizme kazandırdık, TOKİ konutlarımızı yaptık, Kapalı Spor Salonumuzu yaptık mı? Yaptık. Köy yollarımızı asfaltladık mı? Asfaltladık. Kıbrıscık'ı bedavadan sevmek var mı? Bir tarafta milletini, memleketini hakikaten seven birileri var, bir tarafta uyduruktan sevenler var. 41 yaşındayım ben 41 yıldır CHP iktidarı görmedim. Ya hükümete bakan bile vermediler. Milletten oy aldılar, seçim hükümetine girin dedik, yok girmediler. Millete hizmet edeceksin, çivi çakacaksın, yol yapacaksın. Onlar konuşuyor biz yapıyoruz Allah'a şükür.” Haber Merkezi