Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, geçtiğimiz gün kaybettiği kardeşi Bolu Barosu eski Başkanlarından Av. Gazanfer Günler'in cenazesine Boluluların gösterdiği ilgiye minnettar olduğunu dile getirdi.
Ağabeyi Gazanfer Güner'i kaybetmenin verdiği derin üzüntüyü yaşarken Bolu halkının gösterdiği ilgi ve yakınlığa müteşekkir olduklarını belirten Türkeş; Abimin cenazesinde şuna kani oldum ki, arkasında kendini çok seven bir kitle bırakarak rahmete kavuşmuştur. Bolu Adliyesinde, Cami'de ve mezarlıkta düzenlenen törende bizleri yalnız bırakmayan, başta Bolu Valimiz Ahmet Zehtaroğulları Beyefendi olmak üzere, Belediye Başkanımıza ve ilimizdeki tüm siyasi parti yetkililerine, Bolu Barosu Başkanına ve Baro üyesi avukatlara, değerli hakim ve savcılarımıza, Adliye çalışanlarına, özelliklede bizler gibi ağabeyimin acısını yürekten hisseden Bolu halkına sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Türkeş; ‘Acımızı hafifletiniz'
Ağabeyi Gazanfer Günler'in cenazesinde gördükleri sevginin acılarını hafiflettiğini dile getiren Seval Türkeş; ‘Ağabeyim Gazanfer Günler'in cenazesinde toplumun her kesiminden farklı siyasi ve dünya görüşlerine sahip insanlarımızın sevgi, saygı ve güvenini kazanmış olduğunu görmek acımızı hafifletmiş ve bizleri gururlandırmıştır. İnanıyorum ki memleketimiz olan Bolu, bundan sonrada vatanına, milletine, bayrağına koşulsuz bağlı, hukukun üstünlüğünü esas alan Gazanfer Günler gibi değerli hukuk adamı yetiştirecektir. Bu süreçte yüreğimizde yaşadığımız acımızı paylaşarak hafifleten değerli Bolululara ve ağabeyimin rahatsızlığından itibaren gösterdikleri hassasiyetten dolayı yerel basınımıza müteşekkiriz. Hepimizin başı sağ olsun” cümlelerini kullandı.