U16'LAR SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Boluspor U16 takımının geçtiğimiz yıl şampiyon olmasının sıkıntısını bu sezon yaşıyor. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizdikten sonra alt yapıda devrim yapan ve birçok takımı geride bırakan Boluspor U16 takımının bu sezon maçlarında kemik sesleri yükseliyor.

Boluspor'un uzun yıllar sonra yakaladığı yeni bir jenerasyonla teknik direktör Reha Erginer'in de dikkatini çekmiş genç teknik adam katıldığı canlı yayınlarda altın çocuklardan bahsetmişti. Rakiplerin sert futbolları ile sahaya çıkamaz hale gelen Boluspor U16 takımı hafta sonu sert geçen maçın ardından iki oyuncusunu daha kaybetti. Altın çocuklar oynadığı maçlarda adeta dayak yiyor. Geçtiğimiz sezon başarılı grafiğin ardından bu sezon tüm takımların düşman gibi gördüğü Boluspor U16 takımı oynadığı maçlarda adeta rakipleri ile savaşıyor. Rakiplerin sert futbolları kırmızı beyazlı oyunculara ciddi sakatlıklar yaşatıyor.

Teknik Direktör Reha Erginer'in geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir canlı yayında yaptığı bir açıklamada da Boluspor U16 takımı iyi bir jenerasyon yakalamış burası Boluspor'un geleceği” mesajını verirken, Erginer dikkat çekici bir noktaya değinmişti. Kırmızı beyazlılar rakiplerin öldüresiye tekmelerine maruz kalıyor. Oynanan karşılaşmalarda yaşanan sert hareketler kimsenin dikkatini çekmiyor. Ligin başlamasının ardından hemen hemen her maçta ciddi sakatlar yaşayan kırmızı beyazlılar oyuncuların iyileşmeleri için yoğun çaba sarf ediyor. Bolusor U16 takımı, şampiyon olmak içinde var gücüyle takımlara karşı mücadele ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Samet Çoban'ın ayağının çatlamasıyla sahalardan birkaç hafta uzak kalmasıyla birlikte Kutay Aydın'ın da yüzüne aldığı tekme sonrası sakatlanarak U16 takımının yalnız bırakmıştı.

Kırmızı beyazlılar hafta sonu oynadıkları Ankaragücü maçında da adeta revire döndü. Pazar günü Ankaragücü maçında sağ bek Özay Bayrak'ı kaybeden U16 takımından genç oyuncu Özay'ın karşılaşma sonunda ayağı alçıya alındı. Maç içinde forvet oyuncusu Hazar rakibinin sert hareketi sonrası oyuna devam edememesi sonrasında Hazar hastane kaldırılırken, golcü oyuncunun hafta sonu oynanacak karşılaşmada oynayıp oynamayacağı da belli olmadı. Haber Merkezi