Boluspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te çift antrenman yaparak sürdürüyor. İkinci yarı öncesinde, ilk yarıda ki kaybettiği puanları telafi etmek isteyen Boluspor sıkı bir antrenman programıyla 17'inci haftada oynayacağı Orduspor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı Beyazlılarda sezon başında transfer edilen Serkan Yalçın, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Yalçın; Daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Transfer şart. İyi oyuncular geldikçe, insanında güveni daha çok geliyor. Maç içinde daha az sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Hakan Aydın Foto: Fahri Gündüz

Boluspor'u ikinci yarıda daha iyi yerlere getirmek istediklerini kaydeden Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: Hava şartları Bolu'ya nazaran daha iyi. Ama artık herkes işin bilincinde. Kim ne yapması gerektiğini biliyor. İkinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Öyle de götürmek istiyoruz. Boluspor'u en iyi yerlere getirmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Takım arkadaşlarımla her şeye inandık. Bunu başarmak içinde gücümüz var. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz.”

“TRANSFER ŞART”

Boluspor'un devre arasında en az 3-4 tane tecrübeli oyuncu alması gerektiğini ifade eden tecrübeli oyuncu Serkan Yaşlın şunları dile getirdi: Transfer olması lazım. Takımın bir yerlere gelmesi için transfer şart. 3-4 tane daha adam gelirse, takım için daha iyi olur. Tecrübeli olursa, çünkü gençlerin tecrübeli oyuncuları gördüğünde onlardan birçok şey öğreneceklerini tahmin ediyorum. Daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Transfer şart. İyi oyuncular geldikçe, insanında güveni daha çok geliyor. Maç içinde daha az sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.”

“17 PUAN BİZİM İÇİN PEK BİR ŞEY İFADE ETMİYOR”

İlk yarıda topladıkları 17 puanın kendileri için pek bir şey ifade etmediği dile getiren Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: Şu an topladığımız puan sıkıntılı görünüyor. Ama biz birbirimizi biliyoruz. Bunu sahaya son maçlarda yansıtamadık. Yeni arkadaşlarda geldikçe puanı artırmayı hedefliyoruz. Yukarıdaki takımlarla çok puan farkı yok. Plaff-off'a kalma şansımızda var, aşağıya inme şansımızda var. Biz aşağıya inmeyi düşünmüyoruz, her zaman yukarı çıkmayı hedefliyoruz. 17 puan bizim için pek bir şey ifade etmiyor. Çünkü yukarıdaki takımları yakalamamız lazım.”

“BOLUSPOR'U EN İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

İkinci yarıda Boluspor camiasına da mesaj veren tecrübeli defans oyuncusu sözlerini şöyle tamamladı: Bize inansınlar, güvensinler. Boluspor'u en iyi yerlere getirmek için çabalıyoruz. İnşallah hak ettiği yer olan süper lige çıkarmak istiyoruz.”