Boluspor, PTT 1'inci liginin 19'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Kırmızı beyazlılar, Manisaspor karşılaşmasını kazanıp, puanını 26 yapmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde yarın Manisaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hafta içi kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını noktaladı.

PTT 1'inci ligin 19'uncusu haftasında yarın deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. İkinci yarıya Orduspor ve Gaziantep BBSK galibiyetleriyle başlayan kırmızı beyazlılar, galibiyet serisine Manisa'da devam etmek istiyor.

KADROYA TAKVİYE YAPTILAR

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Manisaspor, ikinci yarıda kadrosuna birçok takviye yaptı. Ege temsilcisi, Gafurov (Özbekistan), Şaban (Osmanlıspor), Hüsnü (Şanlıurfaspor), Sercan (Alanyaspor), Berk (Sivasspor), Umut (Kayserispor), Yusuf Akyel (Altınordu), Sefa (Menemen Bld), Çağdaş Atan (Gaziantep BŞB) ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK TÜRKALP'TE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. Manisaspor-Boluspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Özgüç Türkalp'in yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Recep Yıldırım yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bora Budak.

MAÇ WEB TV'de

Ligin 19.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 19.haftasında yarın saat 16.00'da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan Manisaspor- Boluspor karşılaşması WEB TV'den naklen ekranlara gelecek.

Boluspor'da 3 oyuncu cezalı

Kırmızı beyazlılarda Serkan Yalçın kırmızı, Emre ve Kibong ise gördükleri sarı kartlar ile Manisaspor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacaklar. HABER MERKEZİ