Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, yeni sezon öncesi teknik direktör Serhat Güller'le anlaştı. Serhat Güller, Boluspor ile de 2 yıl üst üste play-off oynamıştı.

Haber Merkezi

İnegölspor, Şaban Yıldırım'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, İnegöl'ü ve İnegöspor'u çok yakından tanıyan ve İnegölspor'da daha önceleri hem futbolculuk hem de teknik direktörlük görevlerinde bulunmuş başarılı sonuçların altına imza atmış, sportif, deneyimli ve tecrübeli teknik direktör Serhat Güller'i getirdi.

Geçtiğimiz sezon final maçında 1641 Trabzonspor´a penaltı atışları sonucu yenilerek PTT 1. Ligin kapısından dönen İnegölspor´da Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ile yollar ayrılırken, deneyimli teknik adam 2. Lig takımlarından Pendikspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu akşam gerçekleştirilecek genel kurulda yeniden görev verilmesi beklenen Eşref Güç Başkanlığındaki yönetim öncelikli olarak Teknik Direktör konusuna el atarken, İnegölspor´da futbolculuk, 2006-2007 sezonunda Teknik Direktörlük görevinde bulunan Serhat Güller ile anlaşma sağlanıldı.