Fatih Metin'den Yıkılmaz'a sert sözler;

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın, AKP 3. Sıra milletvekili adayı fatih Metin'in Kıbrıscıklılara hakaret ettiğini iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Yıkılmaz'ın iddiası üzerine sert bir açıklama yayınlayan, Müddei iddiasını ispatla mükelleftir, aksi halde kamuoyunda müfteri diye bilinir. Biz bu siyasi ikiyüzlüler gibi şerefimizi sokakta bulmadık” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda, AKP 3. Sıra milletvekili adayı Fatih Metin'in Kıbrıscıklıklara yönelik ‘Ayyaşlar' dediğini iddia etmesine sert tepki geldi.

“BU SİYASİ İKİYÜZLÜLER GİBİ ŞEREFİMİZİ SOKAKTA BULMADIK”

Yıkılmaz'ın paylaşımlarına ilişkin yaptığı açıklamada Metin, Çaresizliğin, tükenmişliğin ve siyasi ikiyüzlülüğün Bolu'daki temsilcileri şahsım için Kıbrıscıklı hemşerilerime ayyaş dediğimi iddia etmişler. Buradan onlara sesleniyorum: Benim Kıbrıscıklı hemşerilerime ayyaş dediğimi ispat edin! Müddei iddiasını ispatla mükelleftir, aksi halde kamuoyunda müfteri diye bilinir. Biz bu siyasi ikiyüzlüler gibi şerefimizi sokakta bulmadık. Şu anda eminim ki iddialarını ispat edemeyecekler, ama müfteri diye anılmak bu zavallıları hiç rahatsız etmeyecek. Kendi 2'nci sıra adaylarından utananlar, PKK'nın HDP'nin kucağına oturanlar bize ahlak dersi vermeye kalkmasın. Milletimiz bu zavallılara gereken cevabı 1 Kasım'da en iyi şekilde verecektir” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi