Bulgaristan Sofya Eğitim Ateşesi Şenol Genç, Bolu'ya selam gönderdi. 2006-2007 yıllarında Bolu İl Mili Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Genç, kendisini makamında ziyaret eden Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Demir'i kabul etti.

Bulgaristan'ın Sofya kentinde bulunan Türkiye Büyükelçiliğinde Eğitim Ateşesi olarak görev yapan Şenol Genç, Bolu'ya selam gönderdi. 2006-2007 yıllarında Bolu İl Mili Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Genç, kendisini makamında ziyaret eden Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'i kabul etti. Türkiye'den, Bulgaristan'a giden tüm heyetleri karşılayarak, onlarla ilgilenme görevini yürüten Genç, Demir'le sohbetinde, Bolu'dan ve Bolu'daki hatıralarından bahsetti.

Gönüllü bir Bolulu olduğunu kaydeden Genç, Bulgaristan'a yolu düşen bütün hemşerilerini beklediğini de ifade etti. Genç, kendisini ziyaret eden herkese kendini bir Bolu sevdalısı olarak tanıttığını da belirterek, gittiği her yerde imkan buldukça, Bolu'yu ve Bolu'nun güzelliklerini anlatmaya çalıştığını kaydetti. Ziyaretin sonunda ise, öncelikle Bolu Milli Eğitim camiasına sonra da tüm Bolululara selam gönderen Genç, İmkanı olup da Bulgaristan'a giden her Boluluyu elinde geldiğince ağırlamaya çalışacağını da sözlerine ekledi.