Golsüz berabere kaldığımız Altınordu maçının ardından açıklamalarda bulunan Boluspor'un Yardımcı Antrenörü Ümit Şengül, Oyuncularımızın mücadele arzusu ve isteğinden ümitliyiz. Canla, başla mücadele ediyorlar” dedi.

Buca maçında aldığı ceza nedeniyle Teknik Direktör Reha Erginer'in yerine maçı yöneten Ümit Şengül, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazanmayı çok arzuladıklarını, bunun için hazırlandıklarını, oyuncuların çok iyi mücadele ettiğini ama bir puana razı olduklarını söyledi.

Puanın aslanın ağzında olduğu PTT 1. Lig'de mücadele ettiklerini anlatan Şengül, "İki takım da canla, başla mücadele etti. Oyunun özellikle ikinci yarısında rakip üzerinde baskı kurduk, baskıyı golle neticelendiremedik" diye konuştu.

CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYORLAR

Şengül, son haftalarda gol bulmakta zorlandıklarına dikkati çekerek, İlerleyen haftalarda bunun çözümünü bulup, bir şekilde maç kazanmaya başlayacağız artık. Oyuncularımızın mücadele arzusu ve isteğinden ümitliyiz, canla, başla mücadele ediyorlar. İnşallah bundan sonraki haftalarda puanlarla yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

TAKTİR HAKLARINI RAKİBE KULLANDI

Şengül, maçın orta hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'nun takdir hakkını başından sonuna kadar rakip lehine kullandığını ileri sürerek, "Hakemi bugün çok formsuz gördüm. Özellikle 'takdir haklarını tamamen rakip lehine kullanan bir hakemle de ilk defa karşılaştım' desem yeridir. Hocamı uzun yıllardır takip ediyorum. Kendi ve hocam adına çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bugünkü maçta hakemler tamamen sınıfta kaldı. Penaltımız verilmedi .Gözlemciler, temsilciler, kendilerine ne puan verir, bilmiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

ÇOK AZ POZİSYON ÜRETİYORUZ

Şengül, Hafta içi özellikle kenardan gelecek ortalar üzerine Kenan, Aleksandar Prijiovic'in üzerine atılacak toplar için çalıştık. Son çizgiye indiğimizde ve geriden atılan toplar da yapılan ortalarda bir türlü oyuncularımızla buluşturamadık. Zaten çok az pozisyon üretebiliyoruz. Yanlara da çok az inebildik. Bir türlü buluşturamadık” dedi.

Altarnatif Oyuncumuz Az

Bizim kadromuz zaten sınırlı bir kadro. Alternatif oyuncumuz az. Mevcut oyuncularla en iyisini yapıp, devre arasına kadar gitmek istiyoruz. Bundan sonraki süreç de Giorgi Rekhviashvili'nin sakatlığı bizim için ciddi bir handikap oldu. Bundan sonraki süreçde stoper mevkisinde bir sakatlık daha olursa, orada oynatacağımız oyuncu konusunda ciddi bakımda sıkıntı yaşarız. O yüzden her bir oyuncu bizim için altın değerinde. Genç bir kadromuz var. İlerleyen haftalarda bütün oyuncularımıza şans gelecek. Umut beklenenin üzerinde mücadele etti. Gelişime açık bir oyuncu. Elimizdeki genç oyuncuların hepsi gelişime açık oyuncu. Maç kazanarak onların kendilerine olan öz güvenlerini artırıp, daha iyi şeyler yapmalarını sağlanması lazım. Bundan sonraki süreç de hem maç kazanarak hem oyuncu kazanarak devam etmek istiyoruz” dedi.