Bölgenin sağlık üssü olan Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri anlaşma yaptığı kurumlara indirimli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. İmzalanan protokolle Lastik İş Sendikası üyeleri Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanelerinde sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanacak.

Güçlü kadrosu ve başarılı sağlık ekipleri ile adından söz ettiren Bolu'nun tek özel sağlık kuruluşları olan Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri anlaşma imzaladığı kurumlara indirimli sağlık hizmeti veriyor. Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri ile Lastik İş Sendikası arasında indirimli sağlık hizmeti protokolü imzalandı. Özel Çağsu Hastanesinde imzalanan protokol törenine Lastik İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Suat Güzel, Lastik İş Sendikası Adapazarı Şube Sekreteri Kenan Cingır, Düzce Anlaş Lastik Fabrikası Lastik İş Sendikası Baş Temsilcisi Hüseyin Gümrük, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz katıldı.

HASTANE YÖNETİMİNE TÜM ÜYELERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Atılan imzalar sonrası bir konuşma yapan Lastik İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Suat Güzel, Üyelerimiz bu anlaşmayı imzalamadan önce de Çağsu Hastanesini tercih ediyorlardı. Çağsu Hastanesi yönetimine bize bu anlaşma imkanını sağladıkları için, üyelerimize indirimli sağlık hizmeti vereceklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonra gerek sağlık gerekse ikili ilişkiler noktasında sendikamızla olsun hastane yönetimiyle olsun daha iç içe olacağız. Çok daha iyi hizmetler alacağımıza sendikam adına inanıyorum. Baş temsilcimiz Hüseyin Gümrük'e de verdiği mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum. Hastane yönetimine de tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“TOPLUMSAL ÖRGÜTLENME ÇOK ÖNEMLİ”

Bolu'da sağlığın patronu olan Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ise Lastik İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Suat Güzel ve beraberindekilere teşekkür ederek, Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi bir çok kurumla anlaşması olduğu gibi bu günde çok değerli bir sendikayla daha anlaşma yapıldı. Burada toplumsal örgütlenmenin ne kadar önemli olduğu bu anlaşma ile de görülüyor. Başkanımın da belirttiği gibi hastanelerimizde bir çok Lastik İş Sendika üyesi tedavi oluyordu. Bundan sonra ekonomik olarak biraz daha özel indirimli hizmet alacaklar. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum, Allah utandırmasın” dedi. Haber Merkezi