Rizespor taraftarı kendine yakışanı yapmayı ihmal etmedi. Deplasmanda Rizespor ile karşılaşan Boluspor'u desteklemek için binlerce km yol yapan kırmızı beyazılar, Rizespor'lu taraftarlar tarafından taş yağmuruna tutuldu.
Boluspor taraftarının geçmiş olduğumuz yıllarda ‘Tribün Kardeşliği' pikniğine davet ettikleri Rizespor taraftarları tarafından taşlandı. Kırmızı beyazlıları taşıyan otobüse Çaykur Rizespor taraftarları tarafından saldırıya uğradı. Stattan ayrılan ve Rize-Trabzon il sınırında Rizesporlu taraftarlar tarafından saldırıya uğradı. Bolulu Yarenler Taraftar Derneği üyelerini taşıyan otobüse taşlarla saldıran Rizesporlu taraftarlar, taraftarlarımızı taşıyan otobüsün 3 camını kırdı.
Rizeli holiganların saldırısına uğrayan taraftarlarımızdan biri gözünden yaralanırken, iki taraftarımızda çeşitli bölgelerinden yara aldı. Boluspor yönetimi taraftarlarımızın yanına giderek bilgi alırken, yönetim taraftarlarımız ile yakından ilgilendi.
Cam yerine kontrplak!
Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği taşlı saldırı sonrası Bolu'ya dönüş için kırık camlara müdahale edildi. O saatte camcı bulamayan taraftarlarımız, bir mobilyacıdan tedarik ettikleri kontroplakı cam olarak kullandı ve yolculuğuna devam etti.