Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu bir mesaj yayımlayarak ilimizde görev yapan gazetecilerin gününü kutladı. Semercioğlu, İçinde yaşadıkları toplumun normlarına, hukukun genel ilkelerine, kişisel ya da kolektif değerlere saygı çerçevesinde, kaynağından topluma bilgi akışını sağlayan basınımızın güzide ve fedakâr temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Semercioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; İlimizin gündemindeki konuların kamuoyuna zamanında ve hızlı aktarılmasında en önemli pay, bugün ülkedeki dördüncü kuvvet olarak ifade edilen yazılı ve görsel basınımızın, değerli gazetecilerimizindir. Halkın doğru bilgiyle zamanında bilgilendirildiği yerlerde toplumsal gelişim, kuşkusuz diğerlerine göre çok daha hızlı ve sağlıklı olmaktadır. Çeşitli zorluklar altında; ama gayretli ve özverili biçimde görevlerini yerine getirmeye çalışan özgür bir basının varlığı, aynı zamanda demokrasimizin de en önemli yapıtaşlarından birisi olmuştur.
Bu vesileyle, içinde yaşadıkları toplumun normlarına, hukukun genel ilkelerine, kişisel ya da kolektif değerlere saygı çerçevesinde, kaynağından topluma bilgi akışını sağlayan basınımızın güzide ve fedakâr temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”