Sem-Mak, ilimizi Basketbol Gençler Bölgesel Türkiye şampiyonasında temsil edecek. İlimiz de geçtiğimiz hafta Gençler Basketbol İl Şampiyonasında başarılı olarak şampiyon olan Sem –Mak Eskişehir'de ilimizi temsil edecek.

Haber Merkezi

Sem-Mak şirketler gurubu olarak sporun her türlü yanında olduğunu göstermeye devam ediyor. İlimizde düzenlenen gençler ve yıldızlar basketbol il birinciliğinde boy gösteren Sem-Mak şampiyonluğunu kutluyor. Geçtiğimiz hafta başarılı maçlar çıkararak Bolu'da şampiyon olan basketbol takımı şimdiki hedefini Eskişehir olarak belirledi.

Sem-Mak şirket yönetim kurulu başkanı Boluspor eski başkanı Emin Semercioğlu genç basketbolcuların şampiyon olması için elinden gelen desteği verirken şampiyon olmalarından dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.

Semercioğlu; Şirket olarak basketbol takımımız her dönem salon sporlarında boy gösteriyor. Müesseseler arası basketbol, voleybol turnuvalarında spora destek olup takım çıkarırken okul çağındaki liseli çocuklarımızın spor yapmaları içinde takımımızın Bolu'da gençler ve yıldızlar liginde basket oynamaları için destek veriyoruz. Onlarda bizim desteğimizin boşa gitmediğini göstermek için şampiyon oldular. İlimizi Eskişehir'de temsil edecekler kendilerine başarılar diliyorum” dedi.