Üreten Paket protokolünün imza töreninde Kapımız Esnafa Açık” platformu ile ilgili de bilgi veren Şekerbank Bolu Şube Müdürü Doğan Bayraktar, 400 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak Şekerbank'ın 60'ıncı kuruluş yılı boyunca, Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında her ayın 15'ini ‘Esnafın Günü' ilan ettiklerini belirterek, Esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15'inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın, diyoruz” dedi.
Şekerbank, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile düzenlenen imza töreni ile işletmelere avantajlar sağlayan Üreten Paket” protokolü imzaladı. Şekerbank Bolu Şube Müdürü Doğan Bayraktar, protokol imza töreninde ayrıca kamuoyuna yeni sunulan Kapımız Esnafa Açık” platformu hakkında da bilgi verdi ve her ayın 15'inin ülke genelinde ‘Esnafın Günü' ilan edildiğini belirtti. Üreten Paket protokolü gerçekleştirilen imza töreniyle; Şekerbank Bolu Şube Müdürü Doğan Bayraktar ile Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, arasında imzalandı.
Protokole göre Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelerin bankacılık işlemlerinde %50'ye, kredi faizlerinde ise %20'ye varan oranlarda indirim sağlıyor. Şekerbank, protokol kapsamında kullanılacak kredilerde 60 aya kadar vadeye aylık % 1,19 oranında cazip koşullarda faiz uyguluyor. Banka ayrıca Üreten Paket ile Vergi ve Hukuk Danışmanlığı gibi diğer bir dizi alanda esnaf ve küçük işletmelerin iş yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor.
İşletmeler, ödeme planlarını kendileri belirliyor
Esnaf ve küçük işletmeler, Şekerbank'ın Üreten Paket hizmetinde, ödeme planlarını kendileri belirleyerek kredilerini kolayca çekebiliyorlar. Ayrıca kredinin faiz oranını da kendileri seçebiliyorlar. Havale, EFT ödemeleri ve diğer bankacılık işlemleriyle, masraf- komisyonlarda % 50'ye varan indirim ve 60 aya varan vade seçenekleri ile Üreten Paket, hedef kitlesine göre Altın, Gümüş ve Standart olmak üzere üç farklı paket halinde sunuluyor.
Üreten Paket kullanıcılarına özel Üreten Sigorta”
Üreten Paket'in avantajları sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Şekerbank, bu hizmetten yararlananlara 5.000 TL'ye kadar teminatlı Ferdi Kaza Sigortası, hastaneye acil yatışlarda ise 5.000 TL'ye kadar sigorta güvencesi sağlıyor. Sigorta kapsamında, işyerinde olası bir yangın, yıldırım, su baskını, hırsızlık gibi durumlarında da 25.000 TL'ye kadar teminat sunuluyor.
Vergi ve Hukuk Danışmanlığı da ücretsiz…
Üreten Paket sahibi esnaf ve küçük işletmeler, 444 00 29 numaralı telefondan 7/24 saat hizmet veren Üretene Destek Hattı aracılığıyla, Üreten Paket Danışmanlık Hizmeti kapsamında; hukuki danışmanlıktan mali müşavirliğe, otel bilgi servisinden rezervasyona, kongre-fuarlara ve konferans organizasyonuna kadar geniş yelpazedeki danışmanlık hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyor.
Ekipman kiralamadan çeviriye kadar hayatı kolaylaştıran hizmetler…
Üreten Paket Danışmanlık Hizmeti kapsamında; seyahat servisi, otel bilgi ve rezervasyonu, restoran-eğlence merkezleri hakkında bilgi, çiçek gönderim, kurye hizmeti, çeviri servisi ve vize işlemleri de yer alıyor. Üretene Destek Hattı üzerinden, esnaf ve küçük işletmelerin bankacılık uygulamaları ile ilgili sorularına cevap veriliyor. Ayrıca esnaf ve küçük işletmeler kredi taleplerini Üretene Destek Hattı aracılığıyla iletebiliyor
Doğan Bayraktar: 60 yıldır iyi ve kötü günde, Anadolu'daki işletmelerin yanı