Bir süre önce iflas erteleme isteyerek faaliyetlerini durduran Şeker Piliç'i almak için Erpiliç yetkililerinin görüşme halinde olduğu iddiaları asılsız çıktı. İddialar o kadar ileri gitti ki Dubai'de bulunan Süleyman Öztürk'ün Balıkesir'de satış pazarlığı yaptığı bile iddia edildi.
Balıkesir bölgesinde faaliyet gösteren beyaz et sektörünün dev isimlerinden Şeker Piliç faaliyetlerine ara vermiş, iflas erteleme istemişti. Torunlar Gıda ile anlaşma masasında sonuç alamadan kalkan Şeker Piliç, Banvit ile de ön görüşmeleri karşılıklı sonlandırdıklarını açıkladı.
Bu noktada Erpiliç ismi Şeker Piliç ile anılmaya başlandı. Yapılan haberlerde Ali Ericek'in damadı Süleyman Öztürk'ün Balıkesir'e giderek, Şeker Piliç'in satışı için pazarlık halinde olduğu iddiaları dile getirildi.
Ali Ericek umrede, Süleyman Öztürk Dubai'de
Şeker Piliç'i satın almak istediği iddia edilen Er Piliç'in sahibi Ali Ericek'in umre ziyareti için Suudi Arabistan'da olduğu, Balıkesir'de görüşme halinde olduğu söylenen Ali Ericek'in damadı Süleyman Öztürk'ün ise Dubai'de bulunduğu belirtiliyor.