Şemdinli'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş 27 yaşındaki Ziya Sarpkaya'nın kız arkadaşı 26 yaşındaki Fatma Tepe facebook'ta acısını dile getirerek, "Umarım kanını yerde bırakmazlar. Umarım arkadaşları, devreleri onun için dua edin. Onu orada hep hatırlayın " sözlerini paylaştı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya, Göynük'de toprağa verildi. Ziya Sarpkaya ile evlilik planları yapan nişanlısı Fatma Tepe facebook da şehidin gülen bir fotoğrafını paylaşarak, "Bana kalan sadece gülüşün şehidim, mekanın cennet biliyorum Ziyam" sözlerini yazdı. Fatma Tepe'nin paylaşımının ardından birçok kişi yorumlar bölümüne baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Fatma Tepe ise paylaşımının altındaki yorumlar bölümüne, "Vatan sağolmasın, yeter başka canlar, yarım kalmışlıklar olmasın, yeter bu nasıl bir acıdır. Rabbim sabır ver bana. Umarım kanını yerde bırakmazlar. Umarım arkadaşları, devreleri onun için dua edin. Onu orada hep hatırlayın" sözlerini paylaştı. Dün şehidin cenazesinde gözyaşları döken Fatma Tepe'yi şehidin babası Salim Sarpkaya teselli etmeye çalışmıştı. Haber Merkezi