AK Parti Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bankamatikten para çekerken şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın isminin ilçedeki bir hastaneye verileceğini açıkladı.

Seçim çalışmaları için Göynük ilçesine giden AK Parti Bolu Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, ilçe halkının sorunlarını dinledi. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Ercoşkun, ilçeye SGK şubesi açılacağını söyledi. Daha önce Göynük'e Halkbank şubesi açılmasını sağladıklarını belirten Ali Ercoşkun, şimdiki hedeflerinin ilçeye SGK şubesi açmak olduğunu söyledi. Gerçekleştirmeyi planladıkları bu çalışmanın hayat geçmesiyle birlikte vatandaşların SGK işlemlerini Bolu'ya gelmelerine gerek kalmadan, ilçede gerçekleştirmelerinin sağlanacağını söyledi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit edilen uzman çavuş Ziya Sarpkaya'nın isminin ilçede kurulacak bir hastaneye verileceğini söyleyen Ali Ercoşkun, Göynük'e yeni bir hastane kazandıracağız. TOKİ Konutları'nı eksikliklere rağmen devralmıştık ama hastanede öyle olmayacak. Hastanemize eksiksiz sahip olmak istiyoruz. Bu yüzden sizlerden biraz süre istiyoruz. Şehidimiz Ziya Sarpkaya'nın ismini de bu yeni hastanemize vereceğiz” dedi. İHA