Yılın düğününde Sedat ve Şükran çifti muhteşem bir nikahla dünya evine girdi. Çiftin şahitliğini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, CHP Milletvekili Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Başoğlu, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Doğanay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Doğanay yaparken nikahı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı.

Özel Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi doktorlarından Sedat Sadal ile Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi Kalite Kontrol Mühendisi Şükran Özbağ muhteşem bir nikahla dünya evine girdi. Çiftin nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken, çiftin şahitliğini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, CHP Milletvekili Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Başoğlu, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Doğanay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Doğanay yaptı.

Düzenlenen kokteyle katılan çok sayıda davetli Sadal çiftinin mutluğunu paylaştı. Bu mutlu günlerinde Sadal çiftini yalnız bırakmayan aileleri ve davetliler şu temennilerde bulundular;

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz; Çiftin nikah şahidi olmaktan dolayı öncelikle memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Sedat Hocam benim gerçek dostlarımdan. Zor zamanımda yanımda olan, hasta olduğumda yanımda olan, mutlu olduğumda yanımda olan insanlardan. Dolayısıyla kendisini hem seviyoruz hem de bu mutlu gününde biz de çok sevinçliyiz. Allah birlikte mutlu bir ömür nasip etsin. Hep bir yastıkta kocatsın derler ya öyle mutlu bir şekilde, muhabbet içerisinde ömürlerini tamamlasınlar.”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; Allah hayırlı etsin, mutluluklarını daim etsin.”

Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu; Sedat Bey benim çok eskiden beri tanıdığım, sevdiğim bir arkadaşım. Ben ona bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”