Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da görev yapan Sebenli öğretmenler tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğine katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Allah birlikteliğimizi daim eylesin” dedi.

Bolu'da görev yapan Sebenli öğretmenler, okul yöneticileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Turizm Otelcilik Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen yemeğe davet üzerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da katıldı.

“BOLULULAR OLARAK GÜCÜMÜZÜ BOLU DIŞINDA DA GÖSTERMELİYİZ”

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Alaaddin Yılmaz, Bolulular olarak sadece Bolu'da değil Bolu dışında da birliktelik kurmak için büyük çaba harcadıklarını belirterek, Birbirimizi tanımamız ve adına bu tür etkinliklere çok büyük ihtiyaç var. Şu an Bolu'da en ciddi sosyal örgüt gördüğüm kadarıyla Sebenli Kadınlar Birliği ve çok ciddi anlamda çalışmalar yapıyorlar. Eğer sizde bu işi bu şekilde devam ettirirseniz ve onlarla da bu birlikteliği pekiştirirseniz daha verimli olur diye düşünüyorum. Biz bu tür örgütlü toplulukların tamamı ile iç içe olmak istiyoruz. Bolu'da ilçelerin toplulukları ile beraberiz fakat Bolu dışına çıktığımızda da Bolulularla birlikte oluyoruz. Şu an Ankara'daki bürokratlarla Bolu'daki bürokratları bir araya getirmek için her yıl programlar yapıyoruz. İnşallah Ramazan ayından sonra hem Ankara'daki hem de İstanbul'daki Boluluların da katıldığı bir piknik programı yapacağız. Bunu neden yapıyoruz, Bolulular olarak gücümüzü Bolu dışında da göstermek zorundayız. Allah birlikteliğimizi daim eylesin ve bu organizasyonu yapan büyün arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi. Haber Merkezi