SCHOTT Orim Cam San. Ve Tic. A.Ş çalışanları Yalin Ve Enkaizen gününde buluştu. Çalışanların yıl içerisin de yapmış oldukları iyileştirme çalışmalarının sunulup değerlendirildiği gün tüm çalışanların katıldığı sabah kahvaltısı ile başladı.
Daha sonra Yalın Sistemler Yöneticisi Metin Ercan'ın yönetimi ile başlayan programda yıl içerisinde yapılan çalışmalardan finale kalan kaizen çalışmaları ve ekipleri tanıtıldı.
Fabrikalar Müdürü Mustafa Yılmaz tarafından gerçekleştirilen Yalın Sistem faaliyetleri, yapılan iyileştirmelerin şirkete sağladığı kazançlar ve şirket hakkında yapmış olduğu genel bilgilendirmelerden sonra kaizen ekipleri tarafından finalist olarak seçilen kaizen çalışmalarının sunumları gerçekleştirildi.
Barbekü partisi ile gerçekleştirilen öğle yemeği esnasında çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Tüm katılımcılara günün anlam ve önemini anlatan hediyeler dağıtıldı.
Öğle yemeğinin ardından ödül tanıtımı yapıldı ve 6 farklı kategoride ödül kazananlar açıklandı. Bu yıl ödül kazanan ekiplere aileleri ile birlikte geçirecekleri Çanakkale ve Bozcaada tatili hediye edildi.