Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Cuma günü İzzet Baysal Caddesi'nde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla gerçekleşen mitinge gösterilen ilgiden dolayı Bolu halkına teşekkür etti. İl Başkanı Sayın, Milli irade üzerinde oynanan bu oyunların, mitinge nasıl yansıyacağı herkes tarafından merak ediliyordu. Dünkü mitingimizde gördük ki, oynanan oyunlar amacına ulaşamamış, her şeye rağmen bu aziz milletin Ak Parti'ye olan teveccühü her geçen gün daha da artmıştır” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Cuma günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi. Sayın, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın coşkulu bir kalabalığa hitap ettiği miting için, Bolu'da bugüne kadar yapılan bütün mitinglerin fevkinde bir katılımla ve büyük bir coşkuyla bir miting gerçekleştirdik” dedi.
AK Parti üzerine oynanan oyunların halk nezdinde itibar görmediğini belirten Sayın Son günlere partimiz üzerine bir takım oyunlar oynanıyor ve milli irade üzerinde oynanan bu oyunların, mitinge nasıl yansıyacağı herkes tarafından merak ediliyordu. Mitingimizde gördük ki, oynanan oyunlar amacına ulaşamamış, her şeye rağmen bu aziz milletin Ak Parti'ye olan teveccühü her geçen gün daha da artmıştır. Bu miting, oynanan bütün oyunların, atılan iftiraların, dedikoduların, bu toplumu zayıflatmaya çalışan bütün fitnenin aslında hiçbir işe yaramadığını, artık yapılan yalan haberlerin, atılan iftiraların toplum nezdinde hiçbir zaman karşılık bulmadığını bir kez daha göstermiştir. Ben mitingimize katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere, bütün Bolu halkına teşekkürlerimi ve minnetlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.
“SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR”
Mitin alanında bulunan diğer siyasi partilere ait bayrakların miting süresince kaldırılmasına izin veren il başkanlarına da ayrıca teşekkür eden Sayın, Bu arada miting alanında bayrak ve flamaları olan ancak talebimiz doğrultusunda miting süresi boyunca bu bayrakların alınmasına izin vererek anlayış gösteren bütün siyasi partilerin il başkanlarına ve belediye başkan adaylarına teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah 30 Mart'ta da dünkü coşkunun sandıklara yansıyacağını ve sandıklardan Ak Parti'nin büyük bir zaferiyle bütün belediye başkanlıklarını, belediye ve il genel meclis üyeliklerini kazanacağımızı ümit ediyorum. Ak Parti hizmetinden hiçbir vatandaşımızın mahrum bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu vesileyle milletimizin ve memleketimizin geleceği açısından bu seçimlerin önemini vurgulayarak herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.